Monday, March 8, 2010

Tok Penghulu Yang Malang




Aku penat sangat, malas nak tulis. Haha...

17 comments:

  1. alahai..kesiannya tok penghulu..

    ReplyDelete
  2. Tok Penghulu dilanggar bas di bawah jejatas?

    ReplyDelete
  3. haha tak la, tempat lain. agak tergantung kan?

    ReplyDelete
  4. bro,serius aku cakap,kalau ko buat karton ada background camni,impak dia lebih maksimum..kekalkan bro..aku tahu support je,melukis tak reti..hehe

    ReplyDelete
  5. biarlah aku ganti tempat tok penghulu tu

    ReplyDelete
  6. Ooo.. Ingatkan dia dilanggar di bawah jejatas :D

    ReplyDelete
  7. ahhahhaa..

    lps tok penghulu dah takde.. sape jd pencerita tuh? hantu tok penghulu ek??? :D

    ReplyDelete
  8. pastu sapa yg jadi tok penghulu skang nih..hahaa

    ReplyDelete
  9. haha veslarizal volenteer nak jadi penghulu tu. molek nnt kena langgar xleh dia memblog lagi.

    ReplyDelete
  10. haha..sian tok penghulu tu..penat je explain kemajuan kampung..last2 mati eksiden kena lenyek bas..kui3..

    ReplyDelete
  11. alahai...sian kat tok penghulu tuh

    ReplyDelete
  12. itu lah tok penghulu..lain kali nk bercerita pon jgn la jd penglipurlara kt tengah jalan. ish..tau la nk melobi pon..ahaha..

    ReplyDelete
  13. salam tuan rumah..
    ha..kan dah kena langgar..tula tok aji ni asyik pok...pet je..sampaikan lalu kat tgh jln pun tak sdr..baik tak msuk wad icu .huhuh

    ReplyDelete
  14. Salam Dari kami
    http://firestartingautomobil.blogspot.com
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
    ~~~~@@@@~~~~~
    “Dari Daik pulang ke Daik
    Sehari-hari berkebun pisang
    Budi baik dibalas baik
    Dalam hati dikenang orang”

    “Tingkap papan kayu bersegi
    Sampan sakat di Pulau Angsa
    Indah tampan kerana budi
    Tinggi darjat kerana bahasa”
    ~~~~~@@@@~~~~
    Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami … kami sedang berusaha membaca older post entry kamu….

    biasalah tu dah kena dah jadi dah mati baru lah ade tindakkan.... kang kadang selagi tak terjadi tak akan di endahkan....

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...