Wednesday, March 3, 2010

AKU NAK PAKAI HANDPHONE MAHAL







Aku nak pakai handphone mahal.
Tapi aku takut handphone tu jatuh dan rosak, aku bukan cermat sangat pakai barang.
Tapi sebenarnya aku tak cukup bajet lagi, hehe.


22 comments:

  1. bila pakai hset mahal ni banyak nak kena fikir.. takut ilang.. takut jatuh..

    ReplyDelete
  2. haha..ringtone tak boleh blah...haha

    ReplyDelete
  3. Haha ! Terasa den kejap.
    Saya mmg keraaap jatuhkan HP's. Huhu~

    ReplyDelete
  4. Haha, handphone aku dah jatuh beribu ribu kali, tapi still standing.. haha

    ReplyDelete
  5. lagu tu kan tengah 'hot' skang. kalah lagu lain!

    ReplyDelete
  6. adoi, ringtone ngetop tuu...hahaha...ade gak org pakai cokia...ingat memember aku jer panggil cokia...huhuhhu

    ReplyDelete
  7. ………..@@@@.....................
    Kawan hidup ini umpama langit yang tidak selalu cerah
    Kawan hidup ini umpama awan yang tidak selalu putih
    Ingatlah bintang-bintang di langit Takkan terus berkelipan
    Ingatlah pelangi yang indah Pasti akan hilang
    Kawan jangan biarkan dirimu
    Seperti rama-rama
    Cantik namun akhirnya menjadi perhiasan di dinding
    Kawan jangan biarkan dirimu
    Umpama lipan dan kala
    Berbisa namun akhirnya menjadi perhiasan di meja tulis
    Oh! Kawan jadilah seperti si matahari
    Membakar diri demi insan sejagat
    Oh! Kawan jadilah seperti bulan purnama
    Menerangi malam yang gelap gelita
    ............... @@@@......................
    Meski pun tetap bertegur sapa
    Namun dimensi yang memisahkan kita
    Salam Ziarah kami pada kalian semua
    Moga sejahtera hendaknya jua.......

    http://firestartingautomobil.blogspot.com

    yup.... aku mmg ade hand phone nampak class macam mahal.... siap ade TV lagi.... tapi made in Chine.... betul lah tu.... brand Nokla... sekali pandang Macam Nokia tapi bila di perhatikan bebetul N.o.k.l.a hebatkan barang buatan china ni

    ReplyDelete
  8. sebab tu aku planning nak pakai handphone china je. member aku pakai n77 look alike, speaker ada 6 beb!

    ReplyDelete
  9. saya pun alami masalah yang sama..suka jatuhkan hp..isk

    ReplyDelete
  10. dari pakai hp china baik pakai hp csl..kot?
    kwn aku pakai cambest je..function die pun cam ok je.murah pun iye.

    ReplyDelete
  11. sy sampai hari ni, masih guna nokia 1100 je..hehehe..

    nak pakai yg mahal2 tak reti ;P

    ReplyDelete
  12. ringtone tu sangat buduh tp klaka hahha halimah jongang

    ReplyDelete
  13. hahaha..ringtone limah jongang tuu...hahaha

    ReplyDelete
  14. ahaha. betol betol. ada point dekat situ. orang cuai macam saya ni memang tak boleh guna fon mahal.

    ReplyDelete
  15. pakai tepon mahal boleh melatih kita supaya tidak cuai.sampai bila mau cuai? sekian terima kasih.

    aku tegaga-

    ReplyDelete
  16. eny dah 2 tahun pakai fon w910i ni..
    da repair 4 - 5 kali :D

    vote eny kat sini..no 25 tawww :)

    http://meandmylife1376.blogspot.com/

    ReplyDelete
  17. baik eny! nanti bagi aku phone 1 hehe!

    ReplyDelete
  18. hahaha..
    fon eny pon x tertukar..

    btw..thx 4 da vote..sgt bermakna :D

    ReplyDelete
  19. hahahaa..klakar lar kartun ko tue..hehehe

    ReplyDelete
  20. tapi takat sms dan call baik kita guna biasa2 jer.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...