Monday, March 1, 2010

AKIBAT TERLALU LAMBAT MENYALIN PAKAIAN





Time kecik-kecik dulu aku mesti cakap "Ape la raksasa tu, serang la time hero tu bertukar, punya la lama nak siap". Tapi raksasa kan bodoh sebab tu la dia sanggup tunggu hero siap bertukar.

Lagi satu ada sesiapa tak tahu kenapa Ultraman perlu menunggu lampu emergency menyala barulah dia akan memfirekan raksasa tersebut? Kenapa tak fire awal-awal je kan?

Tapi tu cerita budak-budak dulu. Aku tak tengok dah masked hero. Aku tengok Spongebob je sekarang.

Quote daripada Patrick Starfish :- "Saya harap saya ada hidung!"

15 comments:

  1. hak hak hak
    selalu pike naper sailormoon lmbt sgt nk transform
    bile diorang trnsform tue diorang x pakai baju
    then,barulaa ader baju baru
    x ker tergoda penjahat tue tengok
    wakakakaka

    awk,thnxx kumment blog sy,
    t datang laa lagi,,huhu
    (^___^)

    ReplyDelete
  2. Haha ! Benda ni so true dowh.
    In Power Rangers pon the same concept.
    Dorang kena gabung tenaga, and transform jadi robot besar tu, pastu baru bring down the bad guys. Time dorang tgh transform tu xde orang nak attack lgsg lak. Haha !

    ReplyDelete
  3. camni la citer hiburan kanak2...klu reality sgt xbesh plak kan...hahaha

    ReplyDelete
  4. haah..dh malap lemah baru jadi kuat nk fire..ahahha

    ReplyDelete
  5. ahaha..aku pun dok heran jugak dr dulu pasal otromen tuh..

    spongebob mmg best!!patrick yg sangat sengal..hahaha..

    ReplyDelete
  6. dulu masa kecik2 aku suka tengok otromen, power rangers, mask man... memang lambat dorang ni nak bertukar.. kalo aku jadi raksasa aku dah serang awal2 lagi. haha.

    ReplyDelete
  7. haha~slack salu kalo hero nk tuka baju,mesti ade lagu

    ReplyDelete
  8. wuahahhahaha.. "saya harap saya ada hidung" wuaaaa!! sangat ke'patrick'an di situ!! haha! :D

    ReplyDelete
  9. hahahahak ,
    betul gak..
    asal raksase x serang mase diorang bertukar..
    saje eksyen lebih..
    hahaha...

    ReplyDelete
  10. haha..betul..nak transform je bukan main lama..kena buat2 gaya lagi..

    aku suka Patrick..kejujuran paling utama..haha

    ReplyDelete
  11. lelaki daun?apekah hero ituu? ;D

    ReplyDelete
  12. superhero yang sewaktu seperti kapten kit, jidin, dan pepaya!!

    ReplyDelete
  13. yup.. soalan yg sama berlega2 kat otak dr dulu sampai sekarang. nape la org jahat x attack hero masa tukar baju? apa dorang buat waktu tu?

    p/s: tapi baju api gaban kata dia akan sampai dalam masa 0.0000003 saat??

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...