Monday, March 15, 2010

Contest - Header for Rowena


Okey, hari ni aku tak nak lukis komik. Sebab tiba-tiba aku rasa nak masuk contest, dan contest ni adalah contest pertama aku join.

Time aku bekeliaran di blog Khai tu ada la entri dia untuk join contest ni. Header for Rowena namanya. Bukan Cik Rowena nak tukar kepala, bukann... dia nak tukar header blog dia la, banner atas tu..

Aku tengok blog Rowena ni ramai gak folower dia, eh aku tak follow dia lagi. Jap-jap lagi la. Salah satu syaratnya dia nak ada quote "My Life is Sweet Like Candy". Memang sesuai la ngan gayanya memang manis punnn.. ;)

Lagi satu syaratnya kena letak banner lembu dan link kan ke blog dia. So kalau korang nampak gambar lembu dok tersengih tu bukan aku dah start wat bisnes jual lembu korban ye, ni sebab contest Rowena la.

Tarikh tutup contest ni adalah 1 April 2010. Pemenang pulak Rowena cakap ditentukan melalui undian, so kalau rasa header aku wat ni menarik perhatian korang, taip on Rempit dan hantar ke 35656. Haha...

21 comments:

  1. cantik gila la kau..
    konfem aku kalah..
    huhu

    ReplyDelete
  2. laaa... nak komik jugak.. nak komik jugakkkkkk!! *wat jeritan ala-ala kucen dgn kedegilan melampau*

    ReplyDelete
  3. khai - ramai lagi yang tak submit wei, tungguuu kot2 ada rezeki ada la.

    Yus - ececece nah amik 50sen g beli komik doremon.. ;)

    ReplyDelete
  4. wahhhhhhhhhh..
    sweet!!!!!!!!
    mmg sweeetttttttt!!
    siap ade lolipop lgi..
    suke suke suke..
    hehehee..
    thanx 4 joining diz contest...
    nnti papehal saya inform ok..
    i'll inform u bila tym mengundi ok??
    heheheee~
    all da best!!!!

    ReplyDelete
  5. wahhhhh!!! gud luck..gud luck..kalah lah sy cm nie..hukhukhuk

    ReplyDelete
  6. gud luck to u to natashaf! x tau lagi menang kalah kan.. ;)

    ReplyDelete
  7. This is an automatic message from DISQUS.

    ReplyDelete
  8. fina nak? wat la contest hihi!

    ReplyDelete
  9. wahh ramai gak ya yg join kontest ni.. gudluck ya.. cool la header tu.. btw len nty leyh la wat kan ika nye header sekali gak kn.. ngee~ ;p

    ReplyDelete
  10. sempoi siot...kagum ar sapa yg terrer bab2 graphic design ni...aku xreti dowh...hahaha

    ReplyDelete
  11. ala bukan payah pun miro, janji ada minat mesti menjadi punya la.

    ReplyDelete
  12. Layout Baru!!!! wow...aku nak join!

    ReplyDelete
  13. sweet sgt!buat lah utk eny plak..for free :))

    ReplyDelete
  14. join la shardhana kasi meriah! ;)

    eny wat la contest pastu i masuk hehe..

    ReplyDelete
  15. hhe semoga bjya hendaknya..

    ReplyDelete
  16. mano katon? contest bukan katon

    ReplyDelete
  17. cantik2..gudluck2..nnt aku undi ang kalau undian dh bukak k..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...