Wednesday, March 17, 2010

I Cant Smile Without You, Can You?





Lirik lagu Barry Manilow - Can't Smile Without You, (siap ada lirik arab lagi hehe!)

15 comments:

  1. hahaha~~ can't smile without you oleh Barry Manilow, umm... klasik...
    kucing tu pulak jamm giler..

    ReplyDelete
  2. hahaha! padan muke. kalu nk nyanyi tu nyanyi la ats pokok :)) kan dah masak!

    ReplyDelete
  3. hei..jahat la kelabu ni..sian burung tu..dok syok nyanyi tuk bini die..skali kena ngap plk..haha..

    ReplyDelete
  4. ha`a kelabu ni memang jahat, cian burung nk bertemu jodoh.. ;)

    ReplyDelete
  5. cian si burung.. ahakz..
    kisah kau macam ni jugak ke parkair?
    =.='

    ReplyDelete
  6. erk, baru je nak ckp 'ohhh sweetnyeee'...tapi ending, erk erk erkk

    ReplyDelete
  7. alaaaa syianye dyeeeee,,, T_T

    ReplyDelete
  8. Salam ziarah salam kunjungan pada kamu…. Salam dari kejauhan
    Salam dari kami
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/

    sorry lama tak ziarah blog mangga ko ... uhhhhh kucing tu baham burung... ceh ending yang dramatik lah.... kesian plak....

    aku nampak ko banyak kartun pasal burung eeeemmmm bagus tu.... aku mengenali tabiat haiwan sambil berhibur kaat sni

    ReplyDelete
  9. hahahaha.. tu la.. lain kali nyanyi la atas pokok..

    ReplyDelete
  10. moral of the story : jgn memain ngan kucen kelabu tersebut. ehehehee :D

    ReplyDelete
  11. kelabu nih kacau daun je...xde awek ke si kelabu nih??huu

    ReplyDelete
  12. moral of the story, jgn memekak time org tgh tdo..eh..bukan orglaa...kucing yg berwarna kelabu.. :)

    ReplyDelete
  13. ei...seram gle kuceng klabu tue..burung jantan 2 br nk roman2 dgn bini die..skali x sempat..huhu

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...