Tuesday, April 26, 2011

Makanan Daripada Biasa ke Luar Biasa










Kita pun kadang-kadang terpengaruh dengan iklan-iklan dalam tv. Gelang magnetik boleh sembuhkan kanser la, stokin boleh kuruskan badan la. Sebenarnya gelang biasa je, stokin biasa je pun..
Tak kisahlah asalkan namanya vogue dan grande, kelass gitu!

P/S:- Antara makanan-makanan menarik, klik SINI

24 comments:

  1. bahayo2.. KFC kategori ni jugok ko?

    ReplyDelete
  2. nurezzaty jalaludin :- curl gila tulisan diaaa

    feyus :- hom. lebih2 lagi kalu demo belanja.

    ReplyDelete
  3. wow..banana ball? boleh la try cakap kat penjual cekodok pisang nanti...

    bak kata usop...tu la pentingnya english edukesyen..hehe

    ReplyDelete
  4. hahahaha grand la otak nenek ni.. trbaik dri ladang.. banan ball.. pasni nk try wt la kat adik2.. muehehehe

    jemput singgah ANASAURUS :)

    ReplyDelete
  5. ala keceoh betul lah nenek dah bagi cekodok free taknak. nak mknan barat je. poyo lebihlah bdk kecik dlm gmbr tu. hahaha

    ReplyDelete
  6. hahahaha!!!!

    terbaek la!!Betul2..kita semua terus dipengaruhi dengan propaganda2 pengiklanan

    ReplyDelete
  7. hahah..ada kelas gituueww..banana ball..

    ReplyDelete
  8. hue hue hue..itulah namanya kuasa iklan..smart la nama banana ball tu..kui3..

    ReplyDelete
  9. hahaha canggih gak nama tuh, banana ball..

    ReplyDelete
  10. Azrul Hisham :- Try mintak, tapi harga pun 3 kali ganda haha.

    Farhana Jafri :- Try2, mesti menjadik punya lah.

    Alin :- Dah biasa makan kepsi dari kecik lagi tu.. perut omputeh.

    Hakim IS Mikah :- Orang yang belajar marketing mesti pro tentang iklan2 ni.

    nuyue :- Try offer ko Awish tengok.

    ♥CIK SHA♥ :- Boleh ni ko jual. Ko kan nak jadi usahawan.

    Ayeem Jemain :- Kalu ko aku cadangkan wat nama Ayeem's Ball haha.


    Rina Rossoneri :- Canggih2 pun barang sama je sebenarnya hehe.

    Fina Fento :- Lepas ni try Prawn Ball pulak.

    ReplyDelete
  11. biasalah..pikiran manusia ni mudah terpengaruh...nak yang grade padahal spender pun mak beli....

    ReplyDelete
  12. aku tak panggil banana ball. aku panggil BANANAGET... (nugget pisang)

    ReplyDelete
  13. ahahahaha..banana ball satu...boleh buat satu komik kumpul semua lukisan dlm blog ni..

    ReplyDelete
  14. ,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
    //__l_l_,\____\,__
    l_---\_l__l---[]lllllll[]
    _(o)_)__(o)_)--o-)_)___
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    " Antara kau dan aku
    Blog ini sebagai pengantara”
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Maaf lama tak ziarah kamu semua….
    Jom Terjah entry terbaru ??
    prosedur bawa masuk kenderaan luar

    diy bumper pecah bumper calar

    wargghhhh kadang bebudak zaman sekarang makin canggih cekodok pisang pun tak mau makan...

    banana ball aduhhhhh ..... zaman sekarang setiap benda lama perlu di up grade kan.... cekodok pun di upgradekan jadi menarik

    ReplyDelete
  15. alahai senangnya budak ni kena tipu hehehe

    ReplyDelete
  16. ade klass...hehehehe.. banana balll

    ReplyDelete
  17. banana ball??? laen macam bunyinya. huhu

    ReplyDelete
  18. banna ball cam fish ball plak hahha..

    ReplyDelete
  19. ini pentingnya ilmu pemasaran
    kadang2 produk xsalah
    cuma nama produk jerr yg xkena
    cth: darlie : n

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...