Friday, April 15, 2011

Pramugari Air Asia X Yang Terlampau.














Pada musim F1 2010, Sir Richard Branson telah membuat pertaruhan dengan taikun Air Asia Datuk Seri Tony Fernandes. Richard Branson tuan punya team Virgin Racing manakala Tony Fernandes pula Team Lotus.

Keputusan GP Bahrain 2010 itu memihak kepada Team Lotus menyebabkan Richard Branson terpaksa mengotakan janji pertaruhannya, iaitu beliau akan memakai pakaian pramugari Air Asia dan melayan para penumpang!

Penerbangan itu di jangka akan dilakukan pada 1 Mei dari Kuala Lumpur ke London, dan tiket telah dibuka. Jadi sesiapa yang berminat bolehlah tempah cepat. Harganya tidak mahal sangat cuma £4,500 bersamaan RM22,166. Setiap kutipan akan disalurkan kepada badan-badan amal.

Selain itu penerbangan ini turut akan disertai oleh bekas pelumba F1dan pengasas Team Jordan iaitu Eddie Jordan dan para penumpang turut akan dihiburkan oleh pelawak Britain James Cordon. Tidak dapat dipastikan samada Kumpulan Sepah turut akan membuat persembahan.

Sumber :- The Independent

20 comments:

  1. kalau beli berita hairan harini, ada poster iklan pasal dia.. siap buat bulu tangan penuh2..hahaha

    ReplyDelete
  2. Ushhh, untung syarikat air asia leh promote free dale nih. patut dio byr ko demo nih..iklan gini biso nih.
    Kelebihan Dan Sejarah Ayat 1000 Dinar

    ReplyDelete
  3. The Sharkox :- Iklan tu la wat aku datang bulan, eh datang idea ni! Kalau aku ada duit banyak nak gak merasa.

    velasrizal :- hihi tapi sebnarnya mesti seronok gila, sape x nak tgk CEO pakai skirt.

    ReplyDelete
  4. feyus :- biasala tu iklan gapo blog aku bukan femes pung.

    ReplyDelete
  5. saya listkan anda sebagai salah satu blogger faveret saya..harap anda tak kisah...maaf.. :)


    http://hakimlifeisastory.blogspot.com/2011/04/30-awesome-blogger-yang-aku-suka-episod_14.html

    ReplyDelete
  6. cumil je pic no.2...x npk senyum gatai pn...heheh

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  8. HaKim is MiKaH:- tak kisah pun, berterima kasih lagi... :)

    Fina Fento :- Ha`ah. Baik wat kawin kan?

    munirAh jOhAri :- Senyum control. yang ni spesis paling bahaya tau.

    ReplyDelete
  9. sapo yg naik duit akan diderma tu.. mmg macm2 hal la org kaya2 ni

    ReplyDelete
  10. bapak mahal tiket!!

    errr..bontot CEO tu adakah tonggek begitu??kah kah kah..

    gile pervert la mamat tu usha bontot je..;p

    ReplyDelete
  11. ,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
    //__l_l_,\____\,__
    l_---\_l__l---[]lllllll[]
    _(o)_)__(o)_)--o-)_)___
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    " Antara kau dan aku
    Blog ini sebagai pengantara”
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Jom Terjah entry terbaru ??
    rxz 5 speed 6 speed catalyzer

    wehhhhhh tak laku lerrr Airasia kalau tiket free pun aku tak mau naik nak muntahhh

    ReplyDelete
  12. zool :- yela dah harta 8 keturunan x abis makan..

    ♥CIK SHA♥ :- ada je member aku laki bontot tonggek gak hehe..

    Afzainizam :- kalu banding ngan MAS rasanya MAS lg mantap pramugari dia.

    Pendekar Laut :- kalu nak turun tekan loceng la, macam bas.

    Khuzrin Kamarudin :- ingt kan lembu suci kikiki

    ReplyDelete
  13. ,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
    //__l_l_,\____\,__
    l_---\_l__l---[]lllllll[]
    _(o)_)__(o)_)--o-)_)___
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    " Antara kau dan aku
    Blog ini sebagai pengantara”
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Jom Terjah entry terbaru ??
    Yamaha 125z

    sekarang air asia kena bersaing dengan fire flight tau lagi murah start bulan 5 ni fire flight dah guna kapal besorrr tau... kalau gi kucing atau sabah harga dia RM 75 ajerrr lagi murah.... harga barang pun lebih murah dari air asia

    ReplyDelete
  14. Afzainizam :- tapi kena book awal2 la baru dapat murah kan.

    Ayeem Jemain :- tak abis2 ngan kegatalan ko nih haha.

    ReplyDelete
  15. hahahaha..x cekak nk hungga la..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...