Tuesday, April 19, 2011

Bila Kawan Lama Call














Kalau aku dapat call daripada member yang memang lama gila tak contact, dalam kepala aku hanya ada empat kemungkinan;

1) Hari tu besday dia, dapat call free.
2) Nak ajak join MLM
3) Ajak kenduri kahwin dia.
4) Nak pinjam duit.

Amat jarang sekali orang call sebab saja-saja nak tanya khabar. Aku pun hanya akan call kawan lama bila aku nak kahwin nanti, hehe..

20 comments:

  1. ahaha..betol2..kalau dah lama tak kontek tetibe kontek balik tu mesti salah satu dari sebab yg ko senaraikan tu..aku setuju la sgt..

    ReplyDelete
  2. Memang susah nak baca hasrat seseorang tu..Apapun, keno berhati2 dgn sesuatu panggilan. apa2 jd, call 999.

    ReplyDelete
  3. ♥CIK SHA♥ :- Itu lah, mesti ada udang sebalik meggi kan cik sha..

    feyus :- Kalu buleh baca hasrat lama dah aku kaya.

    ReplyDelete
  4. mOon kalo tingat je member2 moOn ato sms...x pun cOnteng kat wall FB deme...

    ReplyDelete
  5. ye, aku tergolong dalam golongan dapat free call

    ReplyDelete
  6. Munirah Johari :- erm macam2 cara bleh wat skang..

    The Sharkox :- ibu ikan mana support free call ko nih.

    Ayeem Jemain :- tak bosan ke hari2 call awek.

    ReplyDelete
  7. ok la tu walaupun hanya kol masa dapat free kol.. kira awk masuk gak la dlm list ingatan dia.. huhu

    ReplyDelete
  8. kawan cik su lau kol/msg tanya pasal assignment.. cam ne nak buat.. hehe

    ReplyDelete
  9. i like your cartoon..huhu..

    ReplyDelete
  10. brat2104 :- Yela kan drp tak dapat langsung..

    Cik Su Life Cycle :- kira tahap tempat rujukan setempat la ni.

    riff :- thanks riff!

    ReplyDelete
  11. ,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
    //__l_l_,\____\,__
    l_---\_l__l---[]lllllll[]
    _(o)_)__(o)_)--o-)_)___
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    " Antara kau dan aku
    Blog ini sebagai pengantara”
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Jom Terjah entry terbaru ??
    Honda ex5 dan Honda wave

    eeeemmm selalunya ada udang disebalik batu tu... ada lah tuuu

    ReplyDelete
  12. HEHEHEHE...


    Kira ok jugak la kan name ko termasuk dalam list kol percuma dia tu.. ;D



    jangan diorang tak hengat nama ko lagi sudah.. ;D

    ReplyDelete
  13. hahaha..betul la...biasa kwn call kalau nak kahwin or tunang..hik3 ;p

    ReplyDelete
  14. btul 2..kdg2 saya pun sama gak..heheh

    ReplyDelete
  15. mmg penah terjadi...semua pasti akan buat cmtu..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...