Monday, May 2, 2011

Kucing Yang Sentiasa Lapar

















Aku rasa kucing aku ada bela hantu raya la.

19 comments:

  1. Hehe...

    Makan kena kawal. Kalau "free flow" memang confirm boles obes :)

    ReplyDelete
  2. Anif:- Kesian dok mengeow tak henti2.

    velasrizal :- parah la, bela hantu raya tu.

    ReplyDelete
  3. ha nk mengata aku la tu..wekkkkkk

    ReplyDelete
  4. ,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
    //__l_l_,\____\,__
    l_---\_l__l---[]lllllll[]
    _(o)_)__(o)_)--o-)_)___
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    " Antara kau dan aku
    Blog ini sebagai pengantara”
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Maaf lama tak ziarah kamu semua….
    Jom Terjah entry terbaru ??
    abu nak Tanya kenapa cermin sebelh kiri

    uihhhh kucing ni kalau bagi makan ikan sebakul ikan pun dia belasah kasi habis.. mula-mula tu malu kucing pastu tinggal tulang ajerr

    ReplyDelete
  5. ayunda maajis :- Mana ada, takda sebut nama ko pun..

    sharkox :- kopak la duit aku wei.

    Afzainizam :- itu la, bela perabis kan friskies je.

    ReplyDelete
  6. Obesiti ni keno tanyo pendapat dato siti nurhaliza. Byk kemungkinan berlakunya obesiti.

    ReplyDelete
  7. ni geboh ke klabu? kuat beno makan nye..durian pun tibai..haha..

    ReplyDelete
  8. ,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
    //__l_l_,\____\,__
    l_---\_l__l---[]lllllll[]
    _(o)_)__(o)_)--o-)_)___
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    " Antara kau dan aku
    Blog ini sebagai pengantara”
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Maaf lama tak ziarah kamu semua….
    Jom Terjah entry terbaru ??
    air baling kenduri kahwin

    wooooo kalau dia makan banyak nanti gemuk malas pulak kucing tu.... but mesti pasni gebu kucing tu

    ReplyDelete
  9. feyus :- bakpo x gi tanya bob kutu? siti apo kaitan.

    ♥CIK SHA♥ :- dua2 makan banyak, pelahap!

    Afzainizam :- tapi lama sangat tak mandi tu.. tak gebu dah..

    ReplyDelete
  10. kucin 2 sama mcm kucin mak kat kpg...bukan setakat deriyan...sayOqpn dia mintak...apatah lagi kalo bunyi plastik jajan...sibOk ngOrat jajan kita...

    ReplyDelete
  11. rarararaa srupo jah...ado sekor nun dumoh aku keturunan mu..tibai lako gapo hok ado..aiskrim pn makan..kemah kucin gini..

    ReplyDelete
  12. gila tak menahan. durian pon dia tibai.. terbaek kucing ang. hoho.. ;p

    ReplyDelete
  13. AwwW, mcm kucing saya lah. But dia tk tibai la buah durian. Ap yg saya mkn mesti nak, terliur memanjang. Muka pun sma2 je dgn Kelabu awak.

    ReplyDelete
  14. hahahahaha.... tu kucing jadian kot???.....hahahaha....

    ReplyDelete
  15. giler la.idea lawak kau leh g jauh bro :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...