Thursday, May 12, 2011

Jom Conteng!

Hari ni aku mau masuk contest conteng-conteng. Lepas tengok the sharkox masuk aku berminat nak celen dia. Terbakar je dia kutuk Arsenal hehe.




CARA-CARA PENYERTAAN KORANG BOLEH LA TENGOK KAT CONTENGCONTENG.COM TU YE



'KAMU BERAK, KAMU BASUH' - VERSI AKU















Last-last jadi kau berak aku yang basuh!

.
MUKA WANTED. KESALAHAN BERAK DALAM SINKI.


1) Apakah 3 perkara yang paling anda suka dengan blog contengconteng?
     i- Stroke lukisan yang sempoi dan tersangat cun. (Aku harap boleh lukis macam tu)
     ii- Isi cerita yang mengenangkan zaman kanak-kanak dulu.
    iii-  Kucing dia yang gemuk sama perangai dengan kucing aku.
     

2) Apakah 3 perkara yang anda rasa boleh diperbaiki?
    i) - ceriakan lagi blog dengan colorful theme!
   ii) - update selalu
   iii) - Carikan pasangan kucing tu. (takla dia rosakkan keyboard lagi )

3)Apakah 3 barangan (merchandise) yang anda ingin blog contengconteng hasilkan?
  i) keychain
  ii) magnet peti sejuk 
  ii) coloring book

29 comments:

  1. Pandai betul Abu tu ye.. :)

    ReplyDelete
  2. boleh plak situ dibuat toilet.. hahahahha

    ReplyDelete
  3. pergh, Abu memang jenis selamber...sempoi!

    kehkehkeh!

    ReplyDelete
  4. pura2 tdo lagi...hikhikhik


    ala...dh takde si kancil...

    ReplyDelete
  5. HAHAHAHAHa... kucing tu cerdik tuh..tapi hok tuan dio dio muko supo tuan punyo blog nih. sebijik.hehehe
    Memohon sumbangan untuk Surau Al-Maudoodi

    ReplyDelete
  6. Woh, celen aku rupanya.. takpelah, aku bagi ko menang pun takpe.. kesian punya pasal..

    Abu, engko memang terbaik.. buat selalu deh..

    ReplyDelete
  7. ahaha...
    nice...
    boleh kalahkan incik sharkox neh...
    hehe..

    good luck...

    ReplyDelete
  8. Anif® :- Pandai macan tuan dia hehe.

    Aujinz :- itu lah pasal. macam mana boleh terpikir..

    Sandokhan :- Selamba dia je, aku jugak yang penat nak cuci.

    mOon jOhari :- Taktik lama tu..

    feyus :- sebijik sikit, 2 bijik baru sedap.

    The Sharkox :- ko kategori lain, boleh menang jugak. kategori paralimpik haha.

    nanti aku pos tahi abu kat ko, bagi alamat.

    lylaROCKprincess :- takda la, bersaing secara sihat je nih.

    ReplyDelete
  9. hahaha..kuang asam betol si abu ni..agaknye die nmpk pinggan ko macam jamban kot..;p

    ReplyDelete
  10. ,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
    //__l_l_,\____\,__
    l_---\_l__l---[]lllllll[]
    _(o)_)__(o)_)--o-)_)___
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    " Antara kau dan aku
    Blog ini sebagai pengantara”
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Maaf lama tak ziarah kamu semua….
    Jom Terjah entry terbaru ??
    diy bumbung kereta karat

    eeeemmmm kucing tu dengki kianat kat ko tu.... mehhh sini aku piat telinga kucing tu.... degilnyerrr dia...


    sebenarnya aku terhibur sagat dengan conteng-conteng ni.... rasanya mmg power lahhh lukisan ko ni simple dan mudah faham ...

    ReplyDelete
  11. cool lah belog beliau... Thx tunjukkan :D

    ReplyDelete
  12. ♥CIK SHA♥ :- tensen2, kena samak la pinggan aku tu..

    afzai.nizam :- ha`ah yg ni memang buat orang senang paham. yang berat2 nanti abstrak sangat lukisan jadinya..

    ReplyDelete
  13. ,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
    //__l_l_,\____\,__
    l_---\_l__l---[]lllllll[]
    _(o)_)__(o)_)--o-)_)___
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    " Antara kau dan aku
    Blog ini sebagai pengantara”
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Maaf lama tak ziarah kamu semua….
    Jom Terjah entry terbaru ??
    bila blog kena block timbul

    diy bumbung kereta karat

    eeemmm nakal nyerrr kucing tu... kalau aku lahhh mau kucing tu kena penyapu karang

    ReplyDelete
  14. ,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
    //__l_l_,\____\,__
    l_---\_l__l---[]lllllll[]
    _(o)_)__(o)_)--o-)_)___
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    " Antara kau dan aku
    Blog ini sebagai pengantara”
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Maaf lama tak ziarah kamu semua….
    Jom Terjah entry terbaru ??
    bila blog kena block timbul

    diy bumbung kereta karat

    ~~~~~@@@~~~~~~
    Selamat Hari Guru
    ~~~~~@@@~~~~~~
    Wahai guru yang dikasihi,
    Engkaulah pelita diri ini,
    Menerangi hati nurani,
    Moga dirimu dirahmati
    ~~~~~~~~~~~
    Ya Allah peliharalah guruku,
    Agar dipimpin terus hambaMu,
    Agar terhindar dari Neraka,
    Moga dibukakan pintu Syurga
    ~~~~~~~~~~~
    Tak terbalas jasamu
    Berkorban jiwa raga
    Mendidik anak bangsa
    Jadi insan berguna
    ~~~~~~~~~~~
    Keikhlasan di hati
    Hulur bakti dan budi
    Kau penyambung warisan
    Ilmu cahaya hati
    ~~~~~~~~~~~
    Ampunkanlah wahai guruku,
    Kesilapan anak-anakmu,
    Ku serahkan jiwa ragaku,
    Agar terdidik nafsu liarku
    ~~~~~~~~~~~
    Dengan izin Allahu Rabbi,
    Engkaulah guru yang sejati,
    Engkau bersabar mendidik kami,
    Moga dirimu diberkati
    ~~~~~~~~~~~

    ReplyDelete
  15. nampak cantek.. tak mcm conteng ehhh..

    ReplyDelete
  16. ,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
    //__l_l_,\____\,__
    l_---\_l__l---[]lllllll[]
    _(o)_)__(o)_)--o-)_)___
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    " Antara kau dan aku
    Blog ini sebagai pengantara”
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Maaf lama tak ziarah kamu semua….
    Jom Terjah entry terbaru ??
    diy repair dan spray helmet lama

    kalau tangan berseni lukis apa ajerr menjadi

    ReplyDelete
  17. hahaha. kalau makan selera lebih tuu

    ReplyDelete
  18. hahahaa
    kartun kamu terbaekkk..
    sori r lambt follow.

    ReplyDelete
  19. Assalamualaikum...


    kalo kucing kat rumah saya lg teruk..suka berak atas katil. pantang pintu bilik terbukak, siap la..

    happy blogging :-)


    regards,
    BLADE EDGE

    ReplyDelete
  20. cilakak!bhahhaha! aku dapat tangkap kucing tu,aku mintak kau duit!heheh

    ReplyDelete
  21. singgah sini dari blog ayeem ayam!
    Mas suka blog lukis kartun2 ni..


    hehehehe...kelakar!

    ReplyDelete
  22. hahaa. ehh kau guna lagi apa pinggan tersebut?

    ReplyDelete
  23. hahaha...terbaek punya port^^ cool la kucing tu..

    ReplyDelete
  24. aku tau apa sebab dia pandai berak sebegitu... nama ko bagi kat dia pun nama manusia...


    cuba bagi nama Kooching ke, Ket ke.. baru dia reti bersifat binatang yang sebanar kot. ;D

    ReplyDelete
  25. law aku xgne dah pinggan tu :p

    ReplyDelete
  26. Bro Framestone :- Tengok ler sape tuan dia..

    hidayahjamal :- Good, good..

    Afzainizam : Kesian dia bro, setakat bebel xpe..

    Ismail N :- haha ni conteng secara terkawal..

    Ayeem Jemain :- takpe nanti biar ayam berak dlm pinggan kau haha.

    shark :- aiseh lambat cepat takpe, blog biasa2 je pun.

    BLADE EDGE :- orang tua kata kena pacak lidi atas tanah ikut ukuran ekor.

    encHIx laNDax :- bahaya nih, cubaan peras ugut.

    mas saari :- tenkiu, kalu suka sila datang lagi.

    Hajira Razali :- tak la, maybe aku boleh hadiahkan kat orang aku benci.

    d_LA :- ni la kucing yang berpikir di luar kotak!


    YOUsoF :- Nanti dia asyik mitak aku bawak dia melancong ke kuching pulak.

    eqa :- sama la kita eqa weii

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...