Monday, February 8, 2010

CYBER CAFE YANG AKU LEPAK SELAMA 15 MINIT





Waaa agak lama jugak aku tak update blog. Gara-gara balik kampung 3 hari baru-baru ni. Time aku kat kampung kebanyakan cyber cafe sangat la tak mantap dari segi pengurusan. Susun atur PC, kebersihan, PC zaman jipun pun ada.

Masa aku dok kat KL dulu CC dia memang mantap abis, kebersihan memang tip top, interior design memang wat duit aku kopak dalam 5-6 ringgit. Kalau kat kampung RM1 pun dah kira ok la tu...

7 comments:

  1. haha..kat kampung aku CC buka 6 bulan je..lepas tu lingkup sebab budak2 datang main game sampai keyboard jahanam..

    ReplyDelete
  2. haha budak2 tu pemakan keyboard ke.

    ReplyDelete
  3. PC laju takpe..ini hampeh ngalahkan siput..tak berbaloi bayar RM2 sejam..huh

    ReplyDelete
  4. kat sini g c.c budak2 memekak.rimas!hehe emo pulak

    ReplyDelete
  5. owh..
    bagus betul cara kau lukis..
    hohoh..
    laen dari yg laen..
    simple tapi jelas..
    keep up !!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...