Saturday, February 13, 2010

AKU NAK BERCUTI

Hari ni aku nak balik kampung, semua baju seluar dah siap packing. Lagu Cascada pun dah siap burn, biasala drive sorang-sorang ni ngantuk so mesti kena ada lagu rancak-rancak sikit kan.

Dalam seminggu aku nak bercuti ni mungkin blog ni akan kurang update, kerana aku tak ada laptop sendiri untuk melukis. Tapi dengar khabar mak aku dah beli laptop baru, boleh la aku bodek guna laptop tu kejap keh keh..

Kepada semua yang ingin pulang ke kampung, sila berhati-hati. Ingatlah kepada orang yang tersayang. Lama tak gi dating wei!

3 comments:

  1. ahahaha..
    selamat bercuti la..
    jgn lbh2 lak..
    ini cine punye cuti..
    kekeke..


    kalau senang datang la baca :
    ISU SUDIP

    ReplyDelete
  2. Salam dari kami http://firestartingautomobil.blogspot.com

    Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami … kami sedang berusaha membaca older post entry kamu…. Wow entry yang menarik

    Salam sebuah persahabatan salam perkenalan dari kami salam dihulur tanda sebuah perkenalan ….

    Semoga kami menerima respon yang baik dari kamu…. Thanks againt…
    Mei Tiao Da Jie Xiao Xiang
    Mei Ge Ren Di Zhui Li
    Jian Mian Di Yi Ju Hua
    Jiu Shi Gong Xi Gong Xi
    Gong Xi Gong Xi Gong Xi Ni Ya
    Gong Xi Gong Xi Gong Xi Ni

    Di tiap jalan dan lorong
    Dari mulut setiap insan
    Ayat pertama tika bersua
    Adalah tahniah, tahniah
    Tahniah,Tahniah,Tahniah Buatmu,Ya
    Tahniah, Tahniah, Tahniah Buatmu

    Dong Tian Yi Dao Jin Tou
    Zhe Shi Hao De Xiao Xi
    Nuan Nuan De Chuan Fung
    Jiu Yao Chue Xin Da Di
    Gong Xi Gong Xi Gong Xi Ni Ya
    Gong Xi Gong Xi Gong Xi Ni

    Musim Salju kini berakhir
    Sudah pasti khabar gembira
    Angin panas musim bunga
    Akan menghidupkan dunia kita
    Tahniah,Tahniah,Tahniah Buatmu,Ya
    Tahniah, Tahniah, Tahniah Buatmu

    Hao Hao Bing Xue Rong Jie
    Yan Kan Mei Hua Tu Rui
    Man Man Chang Ye Guo Chu
    Ping Dao Yi Sheng Ji Ti
    Gong Xi Gong Xi Gong Xi Ni Ya
    Gong Xi Gong Xi Gong Xi Ni

    Salji dingin kini menghilang
    Bunga-bunga kian berputik
    Malam yang panjang kini berakhir
    Kokokan ayam kedengaran sana-sini
    Tahniah,Tahniah,Tahniah Buatmu,Ya
    Tahniah, Tahniah, Tahniah Buatmu

    Jin Guo Duo Shao Kun Nan
    Jin Li Duo Shao Mo Lian
    Duo Shao Xin Er Pan Wang
    Pan Wang Chun Tian Di Xiao Xi
    Gong Xi Gong Xi Gong Xi Ni Ya
    Gong Xi Gong Xi Gong Xi Ni

    Setelah mengharungi kesusahan
    Dengan penuh ketabahan
    Kita semua mengharapkan
    Keberkatan musim bunga
    Tahniah,Tahniah,Tahniah Buatmu,Ya
    Tahniah, Tahniah, Tahniah Buatmu

    Salam ziarah salam kunjungan persahabatan dari
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. lama tak lama tapi seminggu jugak aku cuti keh keh..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...