Friday, June 29, 2012

Peanut Butter dan Balotelli


Aku baru perasan bila lukis budak tu ada iras Ayeem Ayam. Tak tahu ada pertalian darah ke tidak.

Wednesday, June 27, 2012

Aduan Facebook


Percaya lah, lebih banyak salah faham akan berlaku jika membuat aduan kepada wall Facebook!

Tuesday, June 19, 2012

Monday, June 18, 2012

Kartunkan diri anda!


    
   Salam semua, aku nak bagi berita baik. Aku dah sedia menerima tempahan melukis kartun mengikut muka korang.Harganya seperti berikut:-

 RM15 untuk SATU karekter bewarna.
RM10 untuk SATU karekter hitam putih.
RM3 untuk item tambahan seperti motor, beskal, batu belah batu bertangkup dan sebagainya.


        Kalau korang berminat bolehlah mengemailkan gambar anda yang jelas lagi terang kepada farhan6961@gmail.com. Nombor akaun akan diberikan nanti. Tempoh untuk aku siapkan 2 hingga 5 hari bergantung kepada level kesibukan. 

Okay itu sahaja pengumunan khidmat masyakarat ini yang tidak taja oleh sesiapa. Terima kasih!!


Penjual ubat kurus.



Sunday, June 17, 2012

Wednesday, June 13, 2012

Hasbullah 'Tersasul' Awang


Mungkin dah sampai masa untuk di adakan satu rancangan realiti mencari Pengulas Sukan? Asyik-asyik Mentor, bosan lah.

Saturday, June 9, 2012

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...