Saturday, June 9, 2012

EURO 2012 + Perempuan?


Ah, perempuan.....

34 comments:

  1. :D Diakui kebenarannya... Hehe

    ReplyDelete
  2. tayah ikot. tido je g bagus.

    ReplyDelete
  3. ntahnye..dok je rumah tengok mentol?? xpon akademi pantasia sudah.. hoho. ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. baik tengok teletubbies dari mentor.

      Delete
  4. kahkahkah. macam ni bawak tengok kt stadium memang tak berbaloi

    ReplyDelete
  5. tak suka bola dan bagi peluang pasangan den tengok dekat kedai makan sampai lewat pagi, janji aku dapat tidur lena dekat rumah. ehek ehek

    ReplyDelete
  6. hahahha.. belum pernah dapat pengalaman nie lagi.. koh koh koh

    ReplyDelete
    Replies
    1. ejass la awek seorang dua tengok bola..

      Delete
  7. Itulah perlunya TV plasma dan Astro Beyond, bersama pakej Sports. Laki bini boleh layan straight kat rumah...but, of course la bila GOAL, laungan tak berapa bergegar segegar bumbung-bumbung di kedai mamak. Tapi, at least tak menyusahkan kaum isteri. Ecehhhh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tapi mahal gila pakej sport sekarang, lari bajet aku.

      Delete
  8. serius pernah ikut en tunang tgok boleh..hampeh.bosan tahap gaban..tp xcited bila penyokong sorak2.tambah2 tgok en tunang orak..**gedik..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yela orang tengok bola ko main sugar glider, mau tak bosan.

      Delete
  9. kalau aku, aku la yang ajdi pompuan tuh..hahahha

    ReplyDelete
    Replies
    1. kira ok la, senang bini ko nanti tak payah ikut tengok bola.

      Delete
  10. errrr.....
    akuu rasa aku takkan dpat pengalaman camni sbb aku tak tgk bola..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. cer try tengok sekali, tertidur ke tak.

      Delete
  11. LOLLLLLL so trueeeee!!! tapi ni bukan aku lah ye. ni kawan perempuan aku yang lain. kalau aku, pakwe ajak balik pun aku taknak selagi game tak habis. teehee!

    ReplyDelete
  12. ade je perempuan yang lagi semangat dari lelaki .. tak kata semua .. tapi sesetengah perempuan yang lebih kuat berbanding lelaki ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada la sikit.... sekelumit ibu jari hehe.

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...