Tuesday, June 19, 2012

Selamat Malam Facebook!



Waaa, so lomantic ah?

32 comments:

  1. ini pesen mengada ngada nieh.. koh koh koh

    ReplyDelete
    Replies
    1. ko jangan, nanti kawin esok2 ko yang lebih. aku takpe dah kawin.

      Delete
  2. Replies
    1. ehem2 ni dah bertunang ni jaga2..

      Delete
    2. apa kaitan dh bertunang??xyah ober2..tgu kawin baru ober..XD

      Delete
  3. sekeh je gini, sweet dpn org je wat pe! :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeke ni.... tasha tak wat macam ni ka.

      Delete
  4. tue kes nk bgtaw satu dunia tue..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeah... orang lain tak lomantic. dia je.

      Delete
  5. Haha.. Nak marah pun kena tulis kat wall! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. apa yang di tulis, itu lah karekter kita :)

      Delete
  6. Harap2..aku tak jadi lah cmni nanti..hak3

    ReplyDelete
  7. romantik tak kena tempat.. hoho. ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. nama ko pun romantik, macam hero ombak rindu.

      Delete
  8. Jangan cerita hal rumah tangga ke public macam update status di FB... bukan setakat tak elok dah bahaya.... Berdosa tau!

    -Kalau gian sangat buat FB group berdua dgn suami, post laa ape shj-

    Rantai cantek murah: KL133 | Nur Diana's Collections [Cuba pakai...]

    ReplyDelete
  9. heh..alasan nak update FB memng macam2 pesen..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak cukupkan syarat update fb hari2?

      Delete
  10. Nak berkasih-kasihan dlm FB bagi orang yg single (mcam aku) dan tak laku (macam aku jugak) terasa dengki..

    Well played, woman..
    Well played! *sob sob kesat air mata berlinangan*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kasihannya, harap2 jangan forever alone.

      Delete
  11. bemad stenbai pakai kain pelikat doh tu

    ReplyDelete
  12. amboi...avatar bini tu. 'DERPina'. hahaha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheh aku pun tak tau nama dia derpina rupanya.

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...