Wednesday, June 13, 2012

Hasbullah 'Tersasul' Awang


Mungkin dah sampai masa untuk di adakan satu rancangan realiti mencari Pengulas Sukan? Asyik-asyik Mentor, bosan lah.

25 comments:

  1. Replies
    1. ooo.. patut la aku tak tahu. umah xde astroke.

      Delete
  2. Hasbebel lah Awang

    Haha teringat zaman dia kat MHI dulu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dulu orang panggil dia Mat Teropong, partner dengan Aziz Desa Mat Cermin.

      Delete
  3. haha , good idea ! lawooo katon !

    ReplyDelete
  4. RTM kena ambil perhatian ni! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau asyik tersasul kena la take note..

      Delete
  5. haha. oh rancangan mentor dah nyanyian lain sangat bosan dan tak perlu

    ReplyDelete
    Replies
    1. artis yang keluar pun sekejap je top kan?

      Delete
  6. tapi saya suka uncle hasbul sebab dia selalu terlebih semangat. GOL! :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. yang tu memang setuju! tapi bab tersasul tak bleh tahan tu!

      Delete
  7. Macam mana pon, encik hasBOLA tetap champion. tak tersasul, bukan encik hasBOLA namanya..tuh belum masuk cerita langit cerah langit gelap lagi tuh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha kira betul la tersasul is his middle name.

      Delete
  8. ok setuju.
    lagi pon penyanyi dah berlambak je..
    kalau semua org nak nyanyi sape nak dgr? hee

    ReplyDelete
  9. betul2..sy lebih suka siaran lawak dr nyanyi..menyampah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. nyanyi best time audition je, kira rancangan lawak la jugak.

      Delete
  10. Hasbullah memang lejen, tapi itu tak bermaksud dia boleh hidup lama. Kena cari pengganti...

    ReplyDelete
    Replies
    1. mana ada orang idup lama, purata 60 tahun je..

      Delete
  11. kan? hahaha..camne la boleh tersasul..ada ke eh pengganti yg boleh mengulas dgn penuh semangat dan best..susah nak jumpa yg pandai mengulas pasal sukan ni..tambah2 suka bola..kalau cakap flat macam baca berita kompom tak best langsung..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha`a, kalau macam pakcik shauqi kahar tone B flat je. mendatar.

      Delete
  12. dah memang kena tukar dah pun.. depa nie tak nampak ke buat buat tak nampak??.. koh koh koh

    ReplyDelete
  13. Inna lillah, beliau dah kembali ke rahmatullah...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...