Sunday, March 4, 2012

Beg Wanita Umpama Peti Harta Karun.


Maaf kekurangan update kebelakangan ini, agak sibuk -_-||

31 comments:

  1. Betul2. Semua benda nak sumbat. Kalau tak, rasa macam takleh keluar rumah. Padahal tak guna pun. Haha.

    Tapi saya susah sangat nak bawak handbang :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe kebanyakan memang macam bwk peti harta karun kan?

      Delete
  2. hahaha. sangat tepat. *terasa*

    ReplyDelete
  3. aku tak mcm ni..aku selalu bawak wallet dgn henpon je..jarang nak sumbat memacam dalam beg..sebab aku seorang yg simple..kekadang tak bawak pun beg..sumbat je dalam tmpt dudk moto wallet..hp buh dlm kocek suar..naek moto kot..takde maknanye nak bergaya2..haha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha`ah lbh selamat kalu buh dlm poket, kalu letak dlm raga mudah kena ragut..

      Delete
  4. aku jln siap bwk bagasi lagi..x mainlah pakai henfon nih..aku pakai public fom terus,letak skali dlm bagasi.ngeh3

    ReplyDelete
  5. hahahaha..lepas ni bawa beg plaktik je laa

    ReplyDelete
  6. AujinzMalasNakLoginMarch 5, 2012 at 10:16 AM

    jangan kata beg pompuan. pouch bag aku pun sama... koh koh koh

    ReplyDelete
  7. lagi beso beg lg mcm² harta (^_^;;)

    p/s: mohon share entry nieh yer~~ :p

    ReplyDelete
  8. bini mung bwok harta karun ko dok?

    ReplyDelete
  9. Takde, macam poket Doraemon. Macam2 ada.

    Kalau lelaki, 'pouch' atau 'backpack'

    ReplyDelete
    Replies
    1. Erm tapi aku tak pakai pun pouch ke bakpack. Sixpax pun xde lagi.

      Delete
  10. sudah menjadi realiti kehidupan wanita sekarang...

    ReplyDelete
  11. byk sgt phone cmtu la..cm sy gak..XD

    ReplyDelete
  12. itu le sllu jadi kat sy..sb 2 prefer guna handbag kecik je...hehe

    ReplyDelete
  13. Its True ! T__________________T kadang beg tangan aku hanya ada wallet dengan handphone dan kunci kereta, tapi dsebabkan banyak sangat poket T_________________T

    ReplyDelete
  14. mohon share entry ni kat blog :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...