Tuesday, February 14, 2012

Cara Membantu Harian Metro Memilih Muka Depan


31 comments:

  1. betol3.....mintak dijauhkan lah....

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Harian Metro memang suka yang sensasi!

      Delete
  3. Daun pisang? Ingat baby tu nasi kandar ke....apa la mak-mak budak ni

    ReplyDelete
  4. iklan makan dalam..bagi yang terasa. ;p
    bayi daun pisang eh?? hoho.. XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha`ah nasib baik bukan buloh betung.

      Delete
  5. makan dalam nie.. kah kah kah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheh memang kena makan dalam baru terasa..

      Delete
  6. RM30 ja? kat mana weh? aku nak p rini jugak..hahahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wah3 sebelah pejabat agama, pegi la.

      Delete
  7. senangnya dapat baby. ade org buat rawatan mahal pon masih tiada rejeki..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha`ah kan, macam2 cara buat payah lekat.. diorang ni senang2 je dapat.

      Delete
  8. minta dijauhkan dari diri sendiri,keluarga,kawan2,org sekeeliling & umat Nabi Muhammad S.A.W,walaupon tau bende ni memg tersgt berleluasa.. :(

    org kawin secara halal kdg2 susah nak dpt anak,dorg senang2 dpt anak buang..

    ReplyDelete
  9. murah je rm30..huh jauhilah perkara2 cmni

    ReplyDelete
  10. ada betoinya gak....budak2 ni lah yg bagi metro laku

    ReplyDelete
  11. boleh ke kalu nk share kt blog sy?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...