Thursday, February 2, 2012

Bosan


Lama betul tak ber-update! Sibuk + malas sebenarnya...

20 comments:

  1. Kesian.. Kekurangan bahan untuk dibuat main tu. :D

    Cuba kasik bola ke.. hehe :D

    ReplyDelete
  2. bagi dia surat kabar atau bubble wrap...haha

    ReplyDelete
  3. udacun :- kucin memang makhluk yang comel :)

    Encik Anif :- dia tak minat bola, kaki bangku macam tuan dia jugak kot.

    Sicher :- haha surat khabar pun dia suka koyakkan jugak!

    ReplyDelete
  4. ahahaha..betul bosan tu..kalau glider sy mesti menung kalau bosan dh cari laki pon nk menung lagi..XD

    ReplyDelete
  5. Leh pinjam x gambo kucing koyak2 tu...nk wt profile pic :)

    ReplyDelete
  6. true story..kucing memang tak senonoh..haha

    ReplyDelete
  7. ko amik kucing tu masuk dalm kolah bilik air..kucing automatik pandai berenang! cobalah!

    hahahaha

    ReplyDelete
  8. welkam bek,bro...lama x nampak..

    ReplyDelete
  9. merahitujambu :- lepas cari laki pun bosan lagi? hebat2...

    JyMz :- Amik je :)

    Orang Akaun :- lebih suka bela yang tak senonoh daripada yang suka tidor.

    kueh bakar :- betul ke ni, kang kena talian an-nur takde pasal.

    eLLa n aLia :- macam manusia jugak la nk lepas geram.

    Sandokhan :- haha macam tak kenal aku, suka menyepi diri..

    blog-tips-kurus :- kena g jumpa dr.fazilah kamsah la macam tu.

    ReplyDelete
  10. Aku suke gile gambo2 kucing ko lukis...~ :D

    ReplyDelete
  11. tu nasib baik cukup dgn plastik beg je.. kadang tu sampai sofa pon abis dicakar2.. ;p

    ReplyDelete
  12. pah ni keno rajinla skit update blog.

    ReplyDelete
  13. Sebenarnya kucing tu perlukan seekor laptop, sambungan internet dan akaun faceboob. Kah3. Takde faceboob takpe, 9GAG ade.
    xD

    ReplyDelete
  14. JyMz :- hehe tenkiu, nanti aku wat banyak2 lagi.

    Haris Khairuddin :- Kena rajin potong kuku dia la macam tu..

    feyus :- demo pun kena rajin jugok la belanjo kawe.

    Miziey :- haha bagus idea tu, nanti aku buatkan satu blog untuk kucin aku.

    ReplyDelete
  15. kucing aku kalau die bosan, suke meroyan sekor2 die..lari macam tak cukup tanah dalam rumah..lepas tu tangkap kaki org nk gigit..sabo je la..

    ReplyDelete
  16. ganaih nya kucin tu,,,huhu

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...