Friday, January 6, 2012

Kembali ke sekolah #03 - Alat Tulis Lelaki dan Perempuan

28 comments:

  1. ahahaha..reality...sampai skang kot cmtu..

    ReplyDelete
  2. terasa la..he..he..dah kerja pun penuh macam2 dalam beg tangan..

    ReplyDelete
  3. hahahahaha! budak laki kalo pinjam slalu tak pulang balik, so bagi pinjam pen yang murah rege namploh sen je, ahhahaha! :)

    ReplyDelete
  4. hahaha....mmg betol pon cmtu...
    tp sbb asek ilang je bile g skola...
    last2 bwk satu2 je...bile ilang br bwk yg lain....T_T

    ReplyDelete
  5. Pencil case? Guna gelang getah lilit keliling pensel dgn pembaris dah cukup.

    Kalau lawa sangat pencil case nanti kena cilok dengan Udin Toyol

    ReplyDelete
  6. Sebab demo ensem sebab tu ore tino tok dekut nge demoo.

    ReplyDelete
  7. merahitujambu :- memang realiti pun kan?

    Azzah :- dah macam poket doremon pun ada..

    Ieda AlHabsyi :- hehe kalu jenis tak reti pulangkan tu kira blacklist je la.

    katak merah :-tinggal kat umah kang adik pinjam tak antar2 pulak.

    Sicher :- gila ikat ngan getah je? skolah aku pun ada udin toyol!

    feyus :- betul tu, demo memang paham perasaan kawe.

    ReplyDelete
  8. kadang kadang tu, budak perempuan yg pinjam pembaris abang

    macam mana tu?

    ReplyDelete
  9. Budak perempuan baik...Hahahaha...Semua yang diminta..semua dia kasi..haha XD

    ReplyDelete
  10. pembaris gerigi yang untuk buat ombak dengan awan. Siap boleh lipat-lipat. Memori kecik-kecik weh, sebab aku pun ada satu dulu. Kahkahkah!

    ReplyDelete
  11. masa darjah 6 dlu mu pinjam pensel 2B aku..pulamkammmm...hahaha

    ReplyDelete
  12. Abang Zam :- pembaris yang mana tu, original ke plastik?

    Mohd Amin Aizuddin :- ha`ah sebab tu aku kawin dengan orang perempuan, sebab dia baik..

    Sandokhan :- kira art jugak lah ko kecik2 dulu ye!a

    ReplyDelete
  13. Lipi :- heheh kira halal la deh..

    ReplyDelete
  14. Cerita biasa pasal murid lelaki vs murid perempuan. :D

    Benar, yang lelaki ni memang selalu buat hal.. ada sahaja masalahnya! :D


    Post Terbaharu Saya - Cukai Awal Tahun!

    ReplyDelete
  15. kalau nak bagi budak laki pinjam, mesti yang dah nak abes ink tak pun yg dah taknak guna :P

    ReplyDelete
  16. ade yg xde pencil case trus..sumbat je dlm poket sume..

    ReplyDelete
  17. errr.. walopon aku lelakim tapi setiap pen dan pensil hatta pemadam sekalipun mesti ade paling kurang, dua... koh koh koh

    ReplyDelete
  18. hehe..memang selalu camtu kan..ish ish dak lelaki ni.

    ReplyDelete
  19. SPECIAL ENTRY TO YOU..LIKE YOUR BLOG LA..

    ReplyDelete
  20. hah! mmg betol. bdk lelaki, tak pinjm alat tulis, nk pnjm buku latihan nk meniru..hehe..

    *rindu plak time skolah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. biasa la tu.. silap2 ada love letter kat buku tu.

      Delete
  21. betul3 sangat3..hehehe..lawak pulak..waktu sekolah pon tiap tahun tukar pencil case sbb dah koto.letak byk sgt barang jdi koto..so kene beli baru

    ReplyDelete
    Replies
    1. eleh sebenar memang nak yang baru kan...

      Delete
  22. perempuan de lg satu la, barang standby bile tibe mase dia?..... hehehe datang bulan hehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...