Tuesday, January 3, 2012

Kembali ke sekolah #02 - Tandas Oh Tandas


Cikgu aku sendiri kata tandas yang paling bersih dalam dunia adalah kat rumah sendiri..

20 comments:

  1. Gua paham perasaan budak tu. Sebab gua penah jadi budak tu...

    ReplyDelete
  2. betul kata cekgu ko tu..aku setuju la sangat..

    ReplyDelete
  3. Asal tak tambah rumah kawan punya tandas lebih kotor berbanding rumah sendiri..Percayalah...benda ni pernah berlaku dalam hidupku..hahaha XD

    ReplyDelete
  4. arghh...shit in the bowl...deng!

    ReplyDelete
  5. :D Hehe.. Kalau boleh tahan lagi tu kira hebatlah!

    Post Terbaharu Tahun Ini - Tutorial Memakai Tudung Dalam Masa 10 Saat!

    ReplyDelete
  6. betul tu. tandas kat umah la paling bersih n selesa.
    pernah jadi cam budak tu gak. rase nak tonyoh je muka org yg buat tu kat dlm mangkuk tandas tu.. (=.=')

    ReplyDelete
  7. weh. dulu abang tak pernah pegi tandas sekolah langsung. sampai darjah 3 tahu tak

    kahkahkah

    ReplyDelete
  8. dulu sanggup simpan bwk balik rumah sbb tandas sekolah sinonim dgn "kebersihan"

    tp harap2 anak murid sendiri xde laa tahan cmtu sbb tandas sekolah skrg x mcm dulu

    ReplyDelete
  9. HAHA. Shag pun salu macam tu. Sampai sekarang ! Ops terkantoi~

    ReplyDelete
  10. jgn thn smpai tersembur keluar dahle..huhu..mmg tndas skolah byk yg camtu kan..tp ade tndas skolah tmpat aku main badminton ni seriously kalo level skolah ni mmg A lah..skolah rendah cina..pndai dorang jaga..siap ade shower lg dlm toilet..

    ReplyDelete
  11. bakpo tok masuk tandas guru? Demooooo

    ReplyDelete
  12. Bukan kata sekolah. Kat pejabat pn pernah jadi camni.

    Sib baik pejabat ada banyak tingkat. Boleh pegi tandas tingkat lain.

    ReplyDelete
  13. Sandokhan :- Pilu betul rasanya kan?

    ♥CIK SHA♥ :- Cikgu is always rite.

    Mohd Amin Aizuddin :- Ek? Teruknya kawan ko.

    Ichigo Miro :- Harap ko tak tengah makan time baca entri ni.

    Encik Anif :- memang bertabah kalu dapat tahan lagi.

    Haris Khairuddin :- masalahnya tak tahu siapa punya tahi ler..

    velasrizal :- tapi kalo dok asrama takleh tahan la kan..

    Abang Zam :- sembelit?

    patunghujan a.k.a cik teruterubozu :- erm tandas sekarang kira baik la sikit dari dulu. sikit je!

    d_LA :- waa kira hebat la tu. masalah gak kalau orang Islam sendiri tak jaga kebersihan ye dak?

    feyus :- kalu darjah 1 demo berani masuk tandas guru memang power lah!

    Fina Fento :- ni la masalah kalau tabiat buruk sampai ke tua!

    ReplyDelete
  14. wahahaha..aduihai...betul laa..pernah jadi..langusung x jadi nk buang..potong betul laaaaa

    ReplyDelete
  15. hahha. pernah jd budak tu.:P

    ReplyDelete
  16. haha...sy pun sanggup tahan drpd guna tandas kotor! huhu..
    btw, done follow blog kamu..nice..

    ReplyDelete
  17. pena terberak kt sluar ms f.2.Xkan lupa smpai bila2.Sjak tu,sanggup menahan berak kt skolah drpd berak kt sluar

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...