Monday, March 5, 2012

Abang Andre Yang Buas

Besar betul jumlah pampasan AVB ni! Chelsea tukar pengurus macam tukar pampers..

14 comments:

  1. kelab bolasepak bukan tentang untung duit.ia tentang berape rugi...haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. asyik pecat manager memang rugi sokmo lah!

      Delete
  2. Replies
    1. bola sepak memang satu bisnes yang sangat menguntungkan!

      Delete
  3. errr..sape abang andre tu ye?tak kenal..haha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha kalu orang perempuan tak kenal memang tak heran la, kan?

      Delete
  4. kesian abg buas..xdpt nk nolong

    ReplyDelete
  5. Tokleh nok kato apo lau ore tino mitok gitu gak...

    ReplyDelete
  6. Aku simpati jugak nasib si AVB nie. Mustahil nak develop team dan expect dia straight menang Silverwares in just one season. So, sekarang...terbuktilah Roman Abrahamovic adalah seorang "Glory Hunter". Hahaha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Banyak team2 kaya memang mahu trophy dalam one season je, tak dapat terus pecat!

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...