Thursday, August 4, 2011

Repost - Selamat Berpuasa.



Gambar ni dah lama, taun lepas lagi. Tiba-tiba terjumpa balik hari ni. Gambar ni pernah dicilok orang, siap tukar nama lagi. Apa-apa pun teruskan berpuasa penuh ye..

20 comments:

  1. rupanya karya teragung ni engko yang punya...

    wahwah...

    ReplyDelete
  2. Artwork kena cilok memang tak cool..

    ReplyDelete
  3. slalu nampak org lain pakai..rupanya ko owner artwork ni...

    nice one..hehehe

    ReplyDelete
  4. ohhh kau nye ke...

    ce letak tanda sirim baru org x cilok dah....

    ReplyDelete
  5. Kena letak watermark la... :)

    ReplyDelete
  6. Aloh,tok terlintas difikiran...

    ReplyDelete
  7. EPL new season dah nak start dah minggu depan. Nampak gaya MenYu bakal hilang sengat sebab setannya dah kena ikat...hahaha

    Slamat berpuasa~

    ReplyDelete
  8. The Sharkox :- cis banyak la ko punya teragung, jagung ada la..

    Aujinz :- ha`a kalu nk share silakan, jangan tukar nama je.

    cEro :- oo yeke ramai orang guna, tak tahu pulak aku.

    vampire's lovex :- nanti aku letak cap sirim, cap sirap pun aku letak sekali.

    Anif® :- molek jugak tu, kena design watermark ni.

    feyus :- poso2 ni lintas di perut jah sedap.

    Sandokhan :- tp Menyu memang lambat panas, masuk gear 5 abis la dia potong.

    ReplyDelete
  9. gambar u yg dicilok tu tak kreditkan u langsung? damn... i hate those kind of people..

    anwyays, selamat berpuasa bro!

    ReplyDelete
  10. Ernest Ng :- yep, siap tukar nama letak nama dia lagi.

    ReplyDelete
  11. hahahaha... i like this! Happy fasting!

    ReplyDelete
  12. oic ...ko punye upe er ..
    ko patot watermark gart ko buat sndri ..br xmcm lembu punya susu, sapi dpt nme :)

    ReplyDelete
  13. hahaha... aku da tengok.. MU lawan city malam nie..jangan lupa...

    ReplyDelete
  14. kalo guwa nk cilok sekarang buleh tak~? hehehe

    ReplyDelete
  15. saye x amik...
    kreatif gila ko ni ye..dan ko pk camtu..mmg smart lah.
    Selamat menjalani ibadah puasa parkair..

    ReplyDelete
  16. Pou Leen :- thanks ya!

    mac :- ha`ah kena wat dah slow2..

    Nizam Ijam :- tak bley pakai gak Man City.. harapkan Balotelli pun tak bleh.

    hazifah :- 20 sen.

    d_LA :- Ntah la, kadang2 dia macam tu je, kadang2 lambat nk dapat..

    ReplyDelete
  17. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    السلام عليكم ورحمة الله و بركاته
    أهلا وسهلا يا رمضان!! ... رمضان كريم
    ”Selamat Berpuasa & Selamat Berbuka
    firestartingautomobil.blogspot.com
    bukandoktorveterinar.blogspot.com
    ~~~~~~~~~جزاك اللهُ خيراً~~~~~~~~~~~~
    Jom Terjah entry terbaru ??
    tip Pemeriksaan servis kereta

    Ramadhan datang alam pun riang
    menyambut bulan yang berkah
    umat berdendang kumandang azan
    pertanda hati yang senang
    hoo...
    hati yang gembira
    hoo...
    penuh suka cita

    Sebulan kita kan berpuasa
    melawan lapar dahaga
    kalahkan nafsu rayuan syetan
    menjadi insan yang taqwa
    hoo...
    hati yang gembira
    hoo...
    penuh suka cita

    Tarawih dan tadarus
    bersujud di tengah malam
    berzikir dan berdoa
    menyebut asmaMu ALLAH
    dan tak lupa berzakat
    sempurnakan kewajiban
    mensucikan jiwa
    sebagai insan yang fitri

    Tarawih dan tadarus
    bersujud di tengah malam
    berzikir dan berdoa
    menyebut asmaMu ALLAH
    dan tak lupa berzakat
    sempurnakan kewajiban
    mensucikan jiwa
    sebagai makhluk ALLAH

    ReplyDelete
  18. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  19. wah..setan kau kena gari tangan je..setan aku kena ikat kat pokok siap:D haha

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...