Thursday, August 18, 2011

Kisah 5P2 - Sapu Papan Hitam

Setiap kali lepas cikgu habis mengajar, automatik papan hitam (hitam ke hijau?) akan dibersihkan. Tak payah suruh memang automatik punggung ni akan bangun bersihkan papan hijau, sebab takde cikgu yang suka masuk kelas tengok papan hitam tak clear lagi betul tak.

 Cikgu atas ni sangat garang. Nanti aku cerita lain masa.

Dan tugas sapu papan hitam tu memang terus jatuh kat tiga orang hero dalam kelas ni (termasuk aku).. Cara sapu papan hitam ni kena betul teknik dia. Macam aku buat kat bawah ni.

Perasan tak cara aku sapu tu, dari atas ke bawah. Kemudian giliran kawan aku pulak..



Cara dia kiri ke kanan. Bagi aku cara ni tak sesuai kerana....



Punggung kau akan turut menggedik kiri kanan. Dan 29 orang perempuan sedang tengok punggung kau menggedik macam tu!

29 comments:

  1. salah satu sebab kenapa aku suka kalau perempuan yg kena bersihkan papan hitam

    ReplyDelete
  2. hahaha..kalau kurus takpe..punggung menggedik pun tak heran sebab yg gedik tu tulang je..kalau punggung berisi, err err..taknak cakap la..kang batal posa orang laen..wahaha..

    ReplyDelete
  3. aku paling xmau padam...sbb malu org tgk...hek3

    ReplyDelete
  4. HAHA.. atas ke bawah pon ade lenggok kannn.. ke tadek.. hihi

    ReplyDelete
  5. hahaha, sure kontrol habes bila ke depan padam papan hitam..heheh

    ReplyDelete
  6. Anif® :- heheh kena control la bro, aset tu.

    Robot | Sakti :- kah3 xkan terangsang kot bro.

    The Sharkox :- ko memang!

    velasrizal :- hahahahah ko memang pandai!

    laskar pelangi :- dia suka goyang gerudi kot, biar la..

    ♥CIK SHA♥ :- time tu aku selim melim, skang x dah punggung aku ada muscle.

    DuniakuAbstrak :- ha`a sungguh nostalgia time tu..

    Tasha :- Pompuan memang x di galakkan padam papan hitam..

    meeranamera :- eh xde2, xda goyang punya..

    Si Gendut Yang Comel :- hehe jap nak bayangkan..

    cEro :- ha`ah. jalan pun kepit je..

    ReplyDelete
  7. woh, time kelas tu tok penoh ko ore tino yang sapu papan hitam?hehehehehe

    ReplyDelete
  8. feyus :- x pernah rasanya, kalu x free show dah kawe tu.

    ReplyDelete
  9. hahaha! best giler!

    shake your bon bon!!

    ReplyDelete
  10. aku pastikan masa bersihkan papan hitam, bontot aku tak goyang.. kah kah kah

    ReplyDelete
  11. gua kalo dipaksa bersihkan papan putih, gua akan pastikan seluar gua tak 'tersedut'...untuk mengelakkan tayangan Perdana satu kelas...kehkehkeh!

    ReplyDelete
  12. Ernest Ng :- aku suka lagu tu heheh.

    Aujinz :- jadi ko kena sapu atas ke bawah la.

    Sandokhan :- ni mesti tak pakai suar dalam nih...

    ReplyDelete
  13. dulu sklah pmpuan, x perasan... bile masuk sklah co-ed, volunteer pdm ppan htam, tbe2 kelas gelak... baru tau... XD

    ReplyDelete
  14. ahah. teknik ni cikgu sains ajar waktu darjah 5 lagi. dia siap buat demo lagi cara padam yang tak goyang ngn yg goyang hahah..

    *tak pernah padam papan hitam, hijau mahupun putih sebab saya pendek=.=

    ReplyDelete
  15. hahaha..kelas ko ade 3 org je ke lelaki?

    ReplyDelete
  16. guna lagi papan hitam? orang sekarang belajar guna pc dengan projector je, shutdown terus padam hahaha

    ReplyDelete
  17. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    السلام عليكم ورحمة الله و بركاته
    أهلا وسهلا يا رمضان!! ... رمضان كريم
    ”Selamat Berpuasa & Selamat Berbuka
    firestartingautomobil.blogspot.com
    bukandoktorveterinar.blogspot.com
    ~~~~~~~~~جزاك اللهُ خيراً~~~~~~~~~~~~
    Jom Terjah entry terbaru ??
    tip tayar motorsikal pancit

    dulu dulu mmg ada siap jadual sapa yang kena padam papan hitam.... warrgghhh tak sanggup... main gelek-gelek kat depan

    ReplyDelete
  18. salah satu sebab jugak aku tak mahu padam papan hitam..hahaha

    ReplyDelete
  19. tiga ketul je hero? wuh. memang balik balik, tu je yang kena.


    tu salah satu sebab orang tak kasi heroin yang padam papan putih tu.


    er ktorang guna papan putih, bukan papan hitam mahupun hijau! :)

    ReplyDelete
  20. hahaha! pewwiiittttttt..
    seksi~ :P

    ReplyDelete
  21. alamak...baru tahu...dah la masuk kelas, papan hijau tak pernah bersih. arghhh...dah byk kali laa budak2 ni tgk..

    ReplyDelete
  22. hahahahaha..... kadol betul.... xpasal gersang 29 aweks2 tuh semua....hakhakhak....

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...