Wednesday, August 3, 2011

Dahulu dan Sekarang - Kedai Mamak.

 Dahulu...




Sekarang..



Ahhh Delorian telanlah aku!!

16 comments:

  1. WiFi merubah segalanya.. hehe

    ReplyDelete
  2. mn aci kuar lepak bwk lappy...haha

    ReplyDelete
  3. di sini conecting
    di sana disconecting
    hehehe

    ReplyDelete
  4. btol2...
    kdg2 kat kedai mamak dah tak semeriah dulu..
    tak bingit macam dulu...

    ReplyDelete
  5. hahaha.... saje nak gelak..itu je

    ReplyDelete
  6. kui3..kemaen moden skang..tapi ok gak kot..kurang dose ngumpat tu..;p

    ReplyDelete
  7. isk.. time bola bingit gak.. lol

    ReplyDelete
  8. Cik Arda :- tenkiu2!

    Anif® :- ha`ah.. heboh dalam talian je pasni.

    Tasha :- kalau jenis nak internet free aci jer..

    Halusinasi :- rasa kalau jaman dulu2 lagi best kot.

    kueh bakar :- macam lagu dangdut pulak ko ye.

    cEro :- best la ko, aku nk g kedai mamak pun jauh.

    The Sharkox :- gelak banyak2 kurus puasa woi.

    ♥CIK SHA♥ :- eleh dalam online lagi kuat ngumpat weii

    l@dylily :- bola memang sah2 la bingit..

    ReplyDelete
  9. haha..bingit secara online heheh

    ReplyDelete
  10. begitulah zaman teknologi.. Haha..

    ReplyDelete
  11. Pahtu, ore akn kato "dulu lain sekarang lain bang". huhuhu

    ReplyDelete
  12. benda nie memang betul2 berlaku. Lepak kedai mamak bersama member yang ada smartphone dan iPad dah makin hilang excitementnya...

    ReplyDelete
  13. gelak dlm hati.... ekekekeke... :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...