Wednesday, August 17, 2011

Kisah 5P2

Dulu aku pernah cerita kes aku gugup dengan perempuan. Lepas tingkatan tiga, aku sambung ke tingkatan empat di sebuah sekolah (rahsia). Oleh kerana aku ni anak yang patuh, aku ikut je cakap mak aku untuk masuk kos perakaunan, walaupun time tu aku memang tidak minat sangat pun.

Aku tidak tahu bahawa kos perakaunan banyak didominasi oleh perempuan. Jadi macam ni lah komposisi kelas aku..

 Dikelilingi oleh 29 perempuan.

Jadi nak tak nak aku teruskan jugak life kat situ. Namun ada jugak yang best kelas ramai perempuan ni, kelas aku memang selalu bersih dan ceria! Untuk pertandingan kelas terbersih memang nama kelas aku selalu naik untuk terima piala pusingan, di mana kebanyakan masa piala tu dihabiskan di dalam kelas aku je. Lagi best bila kelas aku dapat tajaan lawatan ke Melaka sebab dapat kelas terbersih paling banyak..





Part yang tak best pulak.. bila geng-geng mekanikal lalu tepi kelas.


BERSAMBUNG..


25 comments:

  1. kes ngko nie sama dgn kes aku time matrikulasi dulu. Kelas aku, laki 4 orang jer...perempuan 33 orang. Fuhh..! nak ponteng bukan main susah..

    ReplyDelete
  2. xpe bai.. market share ko tinggi time tu haha

    ReplyDelete
  3. kelas akauntan memang ramai perempuan pun.

    hihihi

    ReplyDelete
  4. dan2 muka dia paling hensem nak dibandingkan dengan 2 org lagi budak laki..hjahaha

    ReplyDelete
  5. rugi tak playboy...
    sari sorang awek tu...huuuuu

    ReplyDelete
  6. dalam ramai ramai tue, takkan takde yang sangkut bro??..

    keh keh keh..

    ReplyDelete
  7. amboi..hensem kemain 'Aku' tu yee hahah

    ReplyDelete
  8. rilex ahhh;) heee=) pelangi pon dlu time dip, geng gadis sikit pada geng laki..kengkadang malu gak wooo;)

    ReplyDelete
  9. weewitt! tengok ade jambu la..ahaha..lawak kot part tu..

    ReplyDelete
  10. Sandokhan :- ko pun amik akaun gak ke wei.

    velasrizal :- yeke? ko ada nak sampaikan sape secret admire aku time tu?

    Robot | Sakti :- ha`ah, nasib baik aku tak menjadi lembut macam pompuan.

    Akitoboron Nuarism :- pegi la apply kelas akaun macam tu.

    The Sharkox :- serius cakap muka aku ada iras2 keanu reaves, cuma skang rambut dah kurang.

    kueh bakar :- Dah cuba tapi tak dapat hehe..

    Aujinz :- Hehe rahsia.

    Fina Fento :- ha`ah hensem macam Keanu Reeves.

    laskar pelangi :- mesti budak meki ni kan.

    ♥CIK SHA♥ :- yela aku kan hencem time tu kah3..

    ReplyDelete
  11. Mase meera sem1, 3 orang je perempuan dalam kelas.. lelaki ramai... HAHA.. terbalik pulak kite

    ReplyDelete
  12. ni mesti jadi pujaan ramai wanita ni...
    pphheeeewiiit!

    ReplyDelete
  13. kalu gitu gak, demo mesti ramai peminat....

    ReplyDelete
  14. ANISA :- kalau ko dikelilingi 29 awek baru ko tahu hehe..

    DuniakuAbstrak :- tapi aku pemalu kui3..

    meeranamera :- ni mesti amik engineering kan.

    cEro :- xde maknanya pujaan hatiku..

    feyus :- hola, demo nk otograf?

    ReplyDelete
  15. lol! this is so cute! faster second episode!!!

    ReplyDelete
  16. Ernest Ng :- hehe good idea with this series ya?

    Gadis Misteri :- ha`a ada part best, part tak best pun ada..

    ReplyDelete
  17. hoho..baru bace so baru tahu kelas ko ada 3 org je bdk lelaki..best x dikelilingi kaum wanita ni?

    ReplyDelete
  18. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    السلام عليكم ورحمة الله و بركاته
    أهلا وسهلا يا رمضان!! ... رمضان كريم
    ”Selamat Berpuasa & Selamat Berbuka
    firestartingautomobil.blogspot.com
    bukandoktorveterinar.blogspot.com
    ~~~~~~~~~جزاك اللهُ خيراً~~~~~~~~~~~~
    Jom Terjah entry terbaru ??
    tip tayar motorsikal pancit

    meriahnya ko dok kelas banyak awekkkssss.... mesti ramai yang jelous tuuu

    ReplyDelete
  19. sekolah teknik eh? teknik mana? haha

    ReplyDelete
  20. situasi sebijik cm ak dlu kt skolah teknik, masuk klas perdagangan 3 org je llki, mggu dpn nyer trus mntak tukat klas civil..haha..

    ReplyDelete
  21. ila dulu pon sklh teknik gak..amek kos bakeri..2 tahun dpt kls terbersih..haha..bgga pon ad time tu..bdk laki byk gak la..x mcm awak..hehehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...