Monday, August 8, 2011

Berbuka Puasa yang Sadis.


Perghh menitik air liur... gambar aku curi tanpa kebenaran kat SINI




Malangnya terbeli siput basi! Pat belas kali aku ke jamban.

25 comments:

  1. Haha..hisap hisap...bukan sedut sedut ke??

    ReplyDelete
  2. ala kesiannya, mhl dn basi.. huhu

    ReplyDelete
  3. ahaha..sharkox ngek je..


    sian ko weh..mesti kempis jek perot ko kan?;p

    ReplyDelete
  4. Lain kali jangan bei kat situ lagi..

    ReplyDelete
  5. sabo dugaan dalam berposa.... jangan lah marah kepada penjual berbaik sangka....

    ReplyDelete
  6. sedutttttt!!
    kalau hisap mana nak keluar.. koh koh koh

    ReplyDelete
  7. it happened to me on 2nd ramadhan, sbb siput sedut jgk. as result, tiap2 hri masak je laa

    ReplyDelete
  8. The Sharkox :- Ahh sama je la tu!

    mimi fatin :- Ha`ah dah nasib..

    ♥CIK SHA♥ :- Dia tu memang, malangnya takde kesan kepada perut aku.

    DuniakuAbstrak :- Cacaruru..

    Anif® :- Dah blacklist dah..

    jeragang :- berbaik sangka dah la ni, mesti makcik tu terlupa nak jual yang fresh..

    Robot | Sakti :- cobaan.. semua orang mesti kena sekali.

    Tasha :- Ntah la, rasa best sebab lapar sangat kot.

    Aujinz :- Ala kira sama la tu..

    patunghujan a.k.a cik teruterubozu :- masak memang jimat, tapi aku mana pandai masak!

    ReplyDelete
  9. kalau basi, takkan masa makan sedap kot?? maybekombinasi makanan tak sesuai kot...

    ReplyDelete
  10. makan sama2...patut berak sama2 bru thrill...ikikikiki

    ReplyDelete
  11. hahaha..kenyataan 'kueh bakar' ada betulnya. Patut berak sama-sama, baru tafaddal...kehkehkeh!

    ReplyDelete
  12. hahahah!!!! siput basi mahal yek! i pernah kena skali. tak best langsung!

    anyways, selamat berpuasa bro!

    ReplyDelete
  13. hehehehe, ni mesti hok jenis perangat mula nih. mungkin gulai tuh hok 3 hari lepas.

    ReplyDelete
  14. hahahaha ..
    ini mmg kesian ..
    smpi licin u guys sedut xpasan ke basi bro ....
    yela ..tokei tu syg nk buang ...die taw kte pose xleh rse mse beli ..
    kalo kte xpose pon xkn nk rse dpn public kn ?
    xjujur la tokei cmni ..
    tp kalo mkcik tu pon xsdr da basi ..
    anggap jela bkn rezki kowg n rezki mkcik tu ...
    p/s : len kali n beli gulai bau sikit masam ke x ..xbatl pon pose :)

    ReplyDelete
  15. brat2104 :- kombinasi apenya xde lauk lain dah, sebab mahal sangat hehe.

    Heidi Shafiq :- agaknya, siput tu berak dalam perut aku sebab tu aku jadi tambah sakit perut.

    kueh bakar :- ni mesti ko biasa buat kan.

    Sandokhan :- ok aku dah paham, ko selalu berak sama2 dengan kueh bakar betul x.

    Ernest Ng :- donno la, sebab time makan tak terasa langsung kebasiannya.

    feyus :- pesan ko bini demo Yus jangan perangat sangat gulai.

    mac :- takpe tragedi ni takkan mematahkan semangat aku untuk memakan siput2 yang lain.

    ReplyDelete
  16. aku pon ada terkena...
    nmpak cendol mcam sedap, beli..
    buka puasa, minum, TAWAR!!!
    takde rasa langsung...

    deng!!!

    ReplyDelete
  17. bahaya beli kat bazaar mcm ni laa.

    haih~

    ReplyDelete
  18. cEro :- mesti ko bungkus ais kosong, sebab tu tawar.

    ipa faiza~ :- semalam ada kes budak mati sebab keracunan makanan pasar ramadan, kasihan..

    ReplyDelete
  19. mahal betul!
    kesian betul!
    dugaan betul!

    ReplyDelete
  20. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    السلام عليكم ورحمة الله و بركاته
    أهلا وسهلا يا رمضان!! ... رمضان كريم
    ”Selamat Berpuasa & Selamat Berbuka
    firestartingautomobil.blogspot.com
    bukandoktorveterinar.blogspot.com
    ~~~~~~~~~جزاك اللهُ خيراً~~~~~~~~~~~~
    Jom Terjah entry terbaru ??
    tip Pemeriksaan servis kereta

    PERRGGHHH SEDUT SIPUT NI MASAK LEMAK CILI API MMG SYOOKKKK WEHHH... TAPI TU LAH PERUT TAK LEH TAHA AJERRR

    ReplyDelete
  21. adoi....bala2.... kalau la makcik jual tu tau siput tu basi xberkat die meniaga... cis....

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...