Monday, April 2, 2012

Lelaki VS Perempuan - Kaedah Membeli

Orang lelaki memang tak boleh lawan perempuan kalau bab-bab shopping. Tukang bawak troli je lah...

26 comments:

  1. Hehe.. Kena lebih teliti memilih :D

    Post Terbaharu Saya - Ingatkan April Fool!

    ReplyDelete
  2. mmg kena teliti betOi2...tambah2 barang yg mahal...baru la rasa berbalOi membeli dan tak rasa mnyesal kemudian ari ...tak gitu? heheheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. gitu2.. nanti tulung suami pilih barang ye.

      Delete
  3. hahaha..betol sgt dah tu..kih3..sabo je la ye yg lelaki tu..;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. hang kompom memang cerewet bab membeli ye tak.

      Delete
  4. HAHA. Betul sangat dah tu. Kalau p beli barang rumah, Abah kompem p isap rokok lu. Tunggu Mama habis beli barang, Abah dtg bayo je :D

    ReplyDelete
  5. YEAH!! Kami WanitaPrihatin[dot]Com. HAHAHAHAHA !!

    ReplyDelete
    Replies
    1. beruntung dapat yang prihatin macam cik bulat :)

      Delete
  6. eleh..kang beli mahal2..awok jugak yang nk kena bayar..lebih laa lu..ahahahha

    ReplyDelete
    Replies
    1. mana ada, share la 50-50 hihi...

      Delete
    2. sbb share tu laa kena tengok betul2.lebih laa ni kan..main kasar nampak..ahaha.XD

      Delete
    3. lalala mesti lah, man from mars, women from venus kan?

      Delete
  7. true story..itu pasal lama gila berjalan..lenguh kaki beb

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpe... balik umah bulih mintak urut.

      Delete
  8. hahahhaha.. aku rasa bab beli barang dapo jer kot diorang berkira.. kalau bab beli beg, baju, kasut takde depa kesah kot pasal harga..

    koh koh koh

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha aku rasa ni lah komen yang paling best!

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...