Tuesday, April 24, 2012

Semua Ada Hikmahnya


Setiap apa yang berlaku mesti ada yang tersirat dan tersembunyi. Pandai-pandailah mengambil yang positif..

(P/S :- Tahniah kepada yang mendapat doodle free tu. Boleh tengok dekat facebook page blog ini. Email la gambar yang mana tak bagi lagi tu! )

21 comments:

  1. header news tu tak menahan oke! haha..

    tapi selain buat pelapik makan, boleh jugak buat pembalut barang kaca kalau nak berpindah..kui3..

    p/s: dengki dgn yg dapat doodle. boleh camtu? kih3..;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. header tu kira sambil mengena member2 la..

      ha`a betul tu, aku baru pindah ni surat kabar utusan sangat membantu dalam urusan membalut.

      xpe lain kali aku wat contest lagi ye?

      Delete
  2. haha =p baru je wat pelapik makanan td..
    *header xleyh blah =p

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang betul kan kegunaan dia kan?

      header blog ke surat khabar :)

      Delete
  3. tuh blom lagi lipat-lipat buat lapik kaki katil..kehkeh

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu, banyak keguanaanya rupanya.

      Delete
  4. mohon doodle gambaq abang!

    abgzam

    ReplyDelete
  5. Sebenarnya neelofa memang tunang aku
    -TheSharkox-

    ReplyDelete
    Replies
    1. xpe aku xkisah ko tunang dengan ex aku.

      Delete
  6. Boleh jadi pembalut adiah if dah terdesak (^-^)

    ReplyDelete
    Replies
    1. erm tapi cikai sangat laa kalau xde pembalut luar.

      Delete
  7. betul.semua yang ada kt bumi ni ada kitarannya....


    doodle free??nak..uhuk..melepas

    ReplyDelete
  8. surat kabar boleh buat layang2..hik

    ReplyDelete
  9. Neelopa tueeee.. koh koh koh

    ReplyDelete
  10. "ZZ Bengang AA". Hahaha...memang epic!

    ReplyDelete
  11. Unquestionably believe that which you stated.
    Your favorite justification seemed to be on the web the simplest thing to
    be aware of. I say to you, I certainly get annoyed while people think about worries that they just don't know
    about. You managed to hit the nail upon the top and defined out the whole
    thing without having side-effects , people
    can take a signal. Will likely be back to get more. Thanks

    Also visit my web site social media marketing firm

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...