Monday, June 20, 2011

Suami Suka Isterinya Cantik











Nanti aku ada isteri aku nak dia pakai comel-comel depan aku, hatta di rumah sekali pun.

26 comments:

  1. hehe...betul jugak tu...^^

    comot sekali sekala tak boleh ke?

    ReplyDelete
  2. nk istri come2, kna lah come2 kn elaun mekap..ngehe(^_^)

    ReplyDelete
  3. HAHAHAHAHAHAHAHA... dah cantik2 apa lagi yang? jom la ke check in bilik kita..hahaha

    ReplyDelete
  4. haha. betol2. kadang2 kesian suami kat rumah dok tengok isteri time serabai je. hahaha


    nanti kawen, kena ubah ni. kena cantik tiap masa. ahha

    ReplyDelete
  5. Bila penampilan berjaga (di rumah).. suami pun senang hati :D

    ReplyDelete
  6. haha..sabo jelah rambut beliau tu..tulah yg sepatutnya kan, depan suami kena cantik2..nice^^

    ReplyDelete
  7. memang sepatutnya isteri kena cantik2 depan suami..bukan kat luar..ni kat luar cantik2..depan suami selekeh je manjang..mane tak suami cari lain..ye dak?;p

    ReplyDelete
  8. ,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
    //__l_l_,\____\,__
    l_---\_l__l---[]lllllll[]
    _(o)_)__(o)_)--o-)_)___
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    السلام عليكم ورحمة الله و بركاته
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Jom Terjah entry terbaru ??
    tip beli kereta terpakai

    tanggungjawab isteri berhias untuk suami
    Wanita dijadikan Allah daripada tulang rusuk sebelah kiri lelaki. Tulang rusuk ini begitu dekat dengan hati sebagai simbolik wanita itu hendaklah dicintai. Wanita tidak dijadikan daripada tulang di kepala untuk dijunjung ataupun tulang kaki untuk dipijak. Begitu indahnya kejadian wanita dijadikan Allah untuk kita fikirkan bersama.

    ReplyDelete
  9. bole nk isteri cntik2 slalu, kena bgi duit la utk berhias haha...

    tpi comella kartun tu muncung haha :D

    ReplyDelete
  10. Halusinasi :- Err comot sila pergi main jauh2..

    Butterfly Princess :- Keh2 dah agak mesti mintak elaun mekap punya.,.

    The Sharkox :- Perghh ko ni, nafsu kuda laut!

    ɳυɾҽȥȥαƚყ ʝαʅαʅυԃιɳ :- Ha tau pun, comel sokmo2 deh.

    Anif® :- Tapi suami pun kena la jaga penampilan gak baru adil kan.

    d_LA :- Rambut tu kalu panjang bleh jadi Hantu Mak Limah hehe.

    ♥CIK SHA♥ :- Ye betul2, pandainyaa dia, bleh kawin dah tu.

    Afzainizam :- Fuhh menusuk kalbu taipan mu itu..

    izz zara :- Hehe jangan mintak SKII sudah ler..

    ReplyDelete
  11. demo kekgi gini jugok dih...

    ReplyDelete
  12. isteri juga nak suami kelihatan *cantik* hatta di rumah sekalipun, bukan asyik pakai kain pelikat atau suar pendek tanpa pakai baju jer... ^^

    ReplyDelete
  13. haha.. bf dan gf pun sama :)

    ReplyDelete
  14. komen Cik Cempaka sungguh mendalam..terguris gua. Kahkahkah!

    ReplyDelete
  15. feyus :- Demo pun mesti gini jugok dih.

    Cik Cempaka :- Ahaha pedih2.. Bisa sungguh kata2 mu Cempaka Sari..

    ken :- kalau time dating dah serabai, lepas kawin lagii la serabai..

    Sandokhan :- Tu lah, jangan main2 ngan Cempaka tu!

    ReplyDelete
  16. vampire's lovex :- Gelak pulak vampire ni..

    ReplyDelete
  17. keh keh terguris ker?

    haha..based on my experience laa...

    sesekali nak gak suami *cantik* di rumah

    peace yawww

    ReplyDelete
  18. trick paling hebakk!

    suami2, sila aksikan balik dirumah ye.hikhik

    ReplyDelete
  19. hahah. perempuan kalau keluar mmg cantik. dalam rumah macam hantu

    ReplyDelete
  20. aku pun nk nnti bni aku alwa2 je dpan aku slalu hehehe

    ReplyDelete
  21. saya pun nak isteri cantik hari-hari. hehe..

    ReplyDelete
  22. No hal pakai comey-comey. Asal duit nak bercomey suami providekan, HAHA XD #NoOffense

    ReplyDelete
  23. terbaek!!!...simple n nice...tapi msg sampai... :D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...