Friday, June 10, 2011

BELAJAR BAHASA BERSAMA TELESKUBIS


Apa di atas semua (whats up all)? Lama betul aku bercuti. Aku pasti korang semua takkan rindukan aku. Ok jom kita belajar sikit bahasa psikologi ni.





















15 comments:

  1. haha..lepas ni bleh la gne perkataan pelarasan ni..huhuhu :P

    ReplyDelete
  2. Haha...bangun pagi2 mesti angry bird saya mesti dilaraskan secara automatik

    ReplyDelete
  3. haha~ memang intelektual bunyinya~
    kalo ckp psl berat bdn, xde la rasa emo sgt ~

    ReplyDelete
  4. maCy :- Pulang lama dah, hari ni je baru free sikit hehe.

    tikin :- Ha`a bersama2 lah kita menyelaraskan taraf hidup kita!

    The Sharkox :- Oyek Oyek! (bunyi angry bird kuning)

    idea semulajadi :- Ha`a, nanti iklan ubat kurus boleh la pakai perkataan ni.

    ReplyDelete
  5. Tapi apakah maksud pelarasan sebenar yer telekubis? ;P

    ReplyDelete
  6. betul, lepas j eberita pelarsan... hbs, tunggu jelah kenaikkan. ini bermakna pelarasan bermaksud kenaikan.. ini maksud baru bg pelarasan.

    ReplyDelete
  7. hai teleskubis~lama tak nampak :D

    ReplyDelete
  8. Wuucin :- Macam Feyus cakap, kenaikan la tuu..

    feyus :- Hebat demo, x sia2 kawe tulung ping demo.

    Fina Fento :- Teleskubis sibuk wat persiapan.......... :)

    ReplyDelete
  9. bil astro akan nauik lagi..?alaaa...

    ReplyDelete
  10. haha naisssssss!! ;D

    pelarasan senapang =..="

    ReplyDelete
  11. ahahaha..comel la teleskubis ni..

    bab tang berat badan tu kelakar weh..terasa aku tau..nak kena buat pelarasan pengurangan berat badan ni..ekeke..

    ReplyDelete
  12. ~nadyahoney~ :- Yela, tensen2..

    shada wentz :- hehe tenkiu.

    ♥CIK SHA♥ :- Huhu terasa ke, aku pun selaras dah sikit berat skang ni.

    ReplyDelete
  13. aku pun nak buat pelarasan berat jugak laa.. koh koh koh

    ReplyDelete
  14. kahkahkahkah....sentap nih... :D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...