Tuesday, June 14, 2011

Pari-Pari AC Misai Yang Baik Hati











Dengan Kuasa Gelang, Aku harap esok akan menjadi hari gaji!

14 comments:

  1. budak2 AC misai pun dah angkat kaki dah boh....


    Kuasa gelang dah makin pudar..

    Terpaksa la AC misai jadi Inspektor balik...hohohoho

    ReplyDelete
  2. Hahaha.. Meniaga pun scam :D

    ReplyDelete
  3. The Sharkox :- Inpektor? Boleh tangkap penjahat lepas tu gari pakai gelang?

    Anif® :- Huhu tunggu la kes ni selanjutnya, nak lebih2 kang kena saman..

    ReplyDelete
  4. padahal gelang tu takdok nilai pon asalnyo... tp mmg ado penipuan kalu gini nih...park air, demo keno siasat..

    ReplyDelete
  5. hahahahaaa... saba je la. tapi memng tak baek la tipu duit orang camtu. nak bagi makan kat famili lagi...

    malletop la ac pasni..

    Moh bace ni:
    1. LENGAN SAMA BESAR DENGAN PERGELANGAN TANGAN
    2. WORD OF THE DAY #1
    3. AI HETCHU' subang!!

    ReplyDelete
  6. hahah blh join jozan le kamu ni suka bantai ac

    ReplyDelete
  7. feyus:- Nilai ada tapi sikit, demo nk masuk berapa lot gelang ni?

    Piah Becok :- Duit punya pasal tak kira dah makan anak bini wei..


    velasrizal :- Haha saje suka2, sape pulak aku nak kenakan lepas ni ye,

    ReplyDelete
  8. hahah. wish tak lengkap tuu..
    lain kali mintak free sampai bila2 huhu..

    moral of the story : sila lengkapkan wish anda lepas ni :P

    ReplyDelete
  9. Fina Fento :- Betul2, ramai pengguna tertipu pasal tak teliti betul2 kontrak..

    ReplyDelete
  10. Kahkahkah. Klakor la. Menjawab la ko AC Miza* oiii. Menipu je keroje nye. ;)

    Penawar JERAWAT yang berkesan

    ReplyDelete
  11. #KuasaGelang, kawe nok iPad2 sebutir! buleh dok? Kahkahkah!

    By the way, nice job bro! tengok kartun lu buat gua rasa semangat nak melukis balik. Hahahaha...

    ReplyDelete
  12. hoho..dengan kuasa gelang, macam-macam boleh jadi ye..

    ReplyDelete
  13. Sebenarnya, AC Misai xpernah pun ckap Samsung tu free. Dia yg assume. jadi terkena padahnya... isy3

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...