Monday, June 13, 2011

Nora Elena, Antara Fantasi dan Realiti.

Dalam drama..






Tetapi realiti hidup tak seindah drama...


Betul la orang kata drama atau filem adalah medium bagi melepaskan ketensionan dan kesuraman hidup. Dalam drama selalunya happy ending, tak struggle macam kehidupan sebenar. Betul tak?

18 comments:

  1. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAA.....

    miggu ini adalah minggu last

    khayalan drama ini akan berakhir

    tapi nora elena tetap dihati kawe

    ReplyDelete
  2. The Sharkox :- Dah last ke?? Aduh tak dapat aku tengok Yvone lagi. Minah gedik!

    gadis melayu :- Macam upin ipin pulak dia..

    ReplyDelete
  3. betol sesangat..huhuu... :(

    :: nanak idup macam dalam drama ::

    ReplyDelete
  4. HEHEHEHE,ada org ckp sblm kahwin kentut pun bau wangi... tp selepas kahwin lain critenye....

    ReplyDelete
  5. loor park air layan ko cerita ni?wwalaupun jln cerita dia xberapo xlogik..kawe laye jer..heheh

    bertuah lah kalau ada lelaki romatik cam seth tan tuh..

    ReplyDelete
  6. ...betOi2...
    hidup ni mmg x semudah yang disangka....x seindah yang diharapkan....apatah lagi nak sebahagia nora elena... :p

    ReplyDelete
  7. Situasi ideal hanya wujud di drama :D

    Kadang² itulah yang buat kita seronok..

    ReplyDelete
  8. realitinye..mane ade laki romantik cenggitu..dalam drama je ade la..

    ReplyDelete
  9. walaupun gua x berapa nk romentik..lepas tengok Seth Tan..tetiba ja gua terbakar nak beli buku 'Romantic Ideas for Dummies'

    kahkahkah!

    ReplyDelete
  10. ahhh..dah namanya pn drama..nasib la org2 pompuan yang berangan camni :P

    ReplyDelete
  11. Cik Arda :- Nak macam dalam drama pegi la try ujibakat pelakon. Boleh jadi extra nanti.

    feyus :- Demo la tu dih Yus.

    nuyue :- Tu Pok Nik romantik abis doh tuu

    mOon jOhari :- Tak bahagia pun Nora, stress semacam je dia.

    Anif® :- Betul tu, rasa nak hiburkan hati tengok la drama.

    ♥CIK SHA♥ :- Tunang ko tak romantik ke.

    Sandokhan :- Haha ada ke, aku nk order gak la..

    Fina Fento :- Mana tau kot2 ko yang bertuah tu dapat lelaki romantik.

    ReplyDelete
  12. haha,fantasi isteri slim,realiti x..ye?

    ReplyDelete
  13. impak drama nora elena tu..

    ReplyDelete
  14. Tasha :- Semestinya fantasi setiap lelaki!

    JMR :- Kuat impak drama nih, lepas ni apa pulak..

    ReplyDelete
  15. ermmmm....kalau nak macam tu, boleh ajer..tapi better jadi diri sendiri kan

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...