Tuesday, December 6, 2011

Kucing Yang Membalas Dendam #2

Geboh merupakan kucing yang sangat istimewa. Mudah marah, tidak suka kanak-kanak, kuat makan, dan cerdik. Satu lagi beliau tidak suka naik kereta.

27 comments:

  1. Padan muka. Haha. Eh. Rajin2lah update. Cuti2 seronok baca komik

    ReplyDelete
  2. bhahaha..pendendam beno si geboh ni..

    ReplyDelete
  3. :D Mungkin kucing pandai khianat & dengki sebab belajar dari manusia..

    ReplyDelete
  4. ciannnn..sugar glider sy pulak ada erkkk dia..ada seteng2 org dia suka..siapa busuk dia x suka..ekekeke..dia suka siap pakai perfume jee.=p

    ReplyDelete
  5. Esh...dia tinggalkan 'hadiah' di situ

    ReplyDelete
  6. hahaha.. ini kalau ijaicool baca ni mesti dia tensen..

    ReplyDelete
  7. Kalo Abu, mesti dia tak tergamak buat camnie...kahkahkah!

    ReplyDelete
  8. Masz Mukhtar :- Hehe ikut mood, kalu rajin cepat la update..

    ♥CIK SHA♥ :- Jangan main2, gigit orang tu.

    Nur Lavender :- taklah, hodoh je. (ayat skema gurl bila kena puji)


    Anif® :- wahh ini teori baru ni..

    merahitujambu :- tu sugar glider ke sugar daddy??

    Sicher :- ha`ah, ko nak?

    The Sharkox :- tensen? timkai?

    Sandokhan :- jangan disebut nama tu, sudah lama menghilang..

    ReplyDelete
  9. abang rasa nanti lama lama dia buat time travel machine lah

    kahkahkah

    ReplyDelete
  10. kan dah dapat hadiah dari geboh.. tu la tipu lagi. lol. ;p

    ReplyDelete
  11. berani buat kalau nak kena jentik telor dgn aku..hahaha

    ReplyDelete
  12. selipar jepun xpe,jgn kasot...haha

    ReplyDelete
  13. Peh! Geboh yang pendendam. Kalau guwa, guwa dah santau balik si Geboh tuh. Wakakakakakakakak.
    XD

    ReplyDelete
  14. Abang Zam :- Ingat doraemon ke ni?

    Syuk Ry :- cool dan ganas..

    Haris Khairuddin :- takpa nanti aku balas.

    DuniakuAbstrak :- err, dia xda telur. dia betina.

    Tasha :- selipar jepun cap Facebook tu!

    ReplyDelete
  15. gura tok bertempat. amik ko, trimalh padahnye,

    ReplyDelete
  16. aku rasa ramai kucings tak suka naik kereta.mereka akan menyorok bawah seat.haha

    ReplyDelete
  17. aku rasa ramai kucings tak suka naik kereta.mereka akan menyorok bawah seat.haha

    ReplyDelete
  18. kalah pussy in the boot hehe http://zaimzero.blogspot.com/2011/12/undilah-datuk-lee-chong-wei.html

    ReplyDelete
  19. pernah jadi yg sama kat aku dgn kucing aku bernama haru...
    tp dlm kes aku, haru kencing kat tuala mandi aku.
    Tgh lap badan lepas mandi, baru hancing satu badan..hahaha

    ReplyDelete
  20. feyus :- demooo gitu slalu..

    kueh bakar :- diorang gayat agaknya naik kete.

    mimizuzuhaha :- hebat macam tuan dia kan.

    zaimzero :- puss in the boot dia sekeh2 je.

    cEro :- sebab ko bagi nama haru ko, tu jadi haru biru.

    ReplyDelete
  21. haha, mujur dy cakar ko je...

    ReplyDelete
  22. Kuat merajuk. Trauma dengan kanak2. Lambat makan merajuk.
    Bagi ubat merajuk.

    Tapi dia ada vip seat dalam kereta. haha

    Orang ambil tempat dia, merajuk.

    Kucing sekarang da maju agaknya ya..

    ReplyDelete
  23. Jangan diingat binatang suka ditipu.. ;D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...