Monday, December 19, 2011

Awek Lawa Tapi......

Jadi pakwe-pakwe di luar sana sila periksa stail awek korang bercakap di belakang. Di depan memang ayu habis lah kan ye adui!

30 comments:

  1. Perghh..Itu perempuan banyak kasar maa..takleh wat jadi bini ni..hahaha XD

    ReplyDelete
  2. Bahasa kurang lawa la pulak... aish

    ReplyDelete
  3. Untuk 'riki' makwe-makwe seperti ini, memerlukan skill 'stalker' yang amat tinggi...untuk mengelakkan perkara yang tak diingini berlaku di masa hadapan.

    Sapa cakap Stalker itu jahat?

    Peace! :P

    ReplyDelete
  4. Heheh. Babi jgak yg dipersalahkan.

    ReplyDelete
  5. erk?sib baek saye tak cakap urban cenggitu..(-_-")

    pengaruh teman sebaya ni..

    ReplyDelete
  6. ahhhaa
    aku mmg suka kartun ko..
    mmg terbaek yg nih

    ReplyDelete
  7. hahaha.tersembur sudeh. dulu pernah nampak perempuan comel gila.tiba2 dia cakap macam tu la.segala khinzir tenuk dia sebut.ish2...

    ReplyDelete
  8. KentangGoreng :- Tenkiu ;)

    Mohd Amin Aizuddin :- Ko check2 betul2 tahu.

    MakNgah :- Jangan wat menantu ye Mak Ngah.

    Encik Anif :- Hehe terbantut niat nak ngorat kan.

    Sandokhan :- Ha`ah, depan mata jijak seremut pun tak mati hoi.

    Miziey :- Hahahaha kesian babi.

    Nur Lavender :- Haa rock la sangat, ko sopan kan?

    ♥CIK SHA♥ :- Cik Sha baik.. copan cantun gittew.

    shark :- Tenkiu bro, kadang2 idea tu popup macam tu je.

    ReplyDelete
  9. Ade je org pompuan gini. huhu. mintak jauh la.

    ReplyDelete
  10. beso keno ko hihihi

    ReplyDelete
  11. makwe yg suka mencarut ni memang aku tolak jauh2...

    memang hilang ayu terus...

    ReplyDelete
  12. Awek kelantan lagi best."Mano mu gi? Ha? Loooooh, bengong wakpo mu gi situ? nate beruk mu"

    ReplyDelete
  13. hahahahahah semua perkataan xada dalam kamus keluar

    ReplyDelete
  14. tu bini org tu...

    nak jumpa pompuan yang nak rampas suami dia...

    hehe

    ReplyDelete
  15. kau ok ke ade page fb curik kau punye kartun ni?

    ReplyDelete
  16. Alynn Notnot :- Ada mesti ada punya..

    syaidatie nurdilla :- sengal tapi benar.

    Anonymous :- beso la tegago.

    Azrul Hisham :- tolak jangan x tolak bro..

    Sicher :- hahaha betul tu, pakai dah urban tapi mencarut bahasa kelate.

    Rina Rossoneri :- ada kamus urban tak register lagi.

    kueh bakar :- kih3 macam biasa je nih..

    DuniakuAbstrak :- ha`ah, bf pun beruban.

    ARC™ :- Asalkan tak buang watermark aku, aku oke je, chill..

    ReplyDelete
  17. Jatuh habis sifat2 kesopanan perempuan melayu kita..

    ReplyDelete
  18. adehh..memang best laa kan..muka cantik bahasa x cantik..XD

    ReplyDelete
  19. terbaek la kak long ! bahasa memey cantik! bhahah

    ReplyDelete
  20. penah terserempk ngn situasi mengerikan cmni... musnah sudah angan-anganku -_-!
    haha... muka cntik mulut longkang...

    ReplyDelete
  21. Banyak jer awek mcm nie kalau aktif dgn Twitter.. koh koh koh..

    ReplyDelete
  22. betol. check di TL. setuju dengan Ojinz. aku?

    ReplyDelete
  23. hehe..biasalah tu. awek pun pandai cakap ganas gak.

    ReplyDelete
  24. laaa ni kau ke lukis... kawan aku ada share kt kami kat facebook. hahahhaa best!!!

    ReplyDelete
  25. pantang betul kalau sebut binatang itu!!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...