Tuesday, March 15, 2011

Menunggu Merong Mahawangsa di Astro First.


Orang kata Merong Mahawangsa ni antara movie Melayu paling best abad ini. Tak tau la yang kata tu hanya tengok trailer ke, dengar mulut orang atau pegi tengok sendiri. Aku pun tak tengok lagi movie ni, dan kemungkinan besar tidak akan menonton di pawagam (kecuali ada orang belanja XD). Lagi satu pilihan adalah tunggu je keluar kat Astro First tiga empat minggu lagi.

Atau pun, pinjam ngan member CD movie ni, hahah!

15 comments:

  1. Keh keh keh.. sampai berjanggut tunggu remote!

    ReplyDelete
  2. bako je pak kesum tu...ekekeke :P

    ReplyDelete
  3. Anif :- Jangan sampai kak limah panjat bumbung umah!

    Ichigo :- aku terpikir, enjit2 tu apa maknanya ya?

    Azrul :- huih kena santau ngan pak kesum baru tahu!

    Alexandriana :- tenkiu, awak pun cumil jugak wahaha...

    ReplyDelete
  4. hak2..aku pun tak p tengok lagi..untung la ada astro first..aku kat rumah tu jangan kan astro first, kuali astro pun memang takde..hahaha..

    ReplyDelete
  5. Cik Sha :- Kalo takda kuali astro tunggu DVD je la hihi. Hati2 jangan kena tangkap ngan orang KDN.

    Feyus :- Kawe tau demo nk kawe lukis muko demo dih. 10ya.

    ReplyDelete
  6. smart2.. boleh buat kolaborasi movie tempatan dalam bentuk komik nie..

    ReplyDelete
  7. memang tak leh blah aku tengok Rahim Razali rambut macam tue.. dah macam gandalf dah.. koh koh koh

    ReplyDelete
  8. sAzuwl :- ha`a jadi macam scary movie campur macam2 watak kan.

    Aujinz :- macam chewbacca dalam star wars pun ada tu.

    ReplyDelete
  9. Aku pun dah stop utk tengok wayang. Membazir duit shj. Alhamdulillah dah hampir setahun.

    Astro-first punya idea menarik.

    ReplyDelete
  10. Aku tak tengok wayang sebab kawasan aku xda panggung, dan takde maknanya nak drive dekat 200km semata2 nak tengok citer..

    ReplyDelete
  11. tu la..sape suh duk dlm hutan..skang nak jadi pirate jer kejernye..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...