Thursday, March 31, 2011

Jenis-Jenis Blogger.

















Macam-macam jenis blogger ada nih. Yang kat atas tu sikit je, yang lain tu mesti ada salah sorang daripada korang. Aku? Mestilah blogger malas haha.

39 comments:

  1. bro. letak la widget to share. sng nk share. haha

    nyce one.

    ReplyDelete
  2. wahh macam-macam ragam! I types apa pulak? hehe

    ReplyDelete
  3. aku blogger picisan je..hehe

    nice bro..

    ReplyDelete
  4. nice one la ni lagi2 blog jimat tu. kihkih

    ReplyDelete
  5. ohoho..smart ah..kui3..

    mane cite pasal kucing2 ko weh?rindu pulak kat depa..hek3..

    header dah baru eh?lipas2 tu dah bersara ke?

    ReplyDelete
  6. hikhik...comel tol lukisan diew.... shukew2...

    ReplyDelete
  7. samer ar bro.. aku blogger malas gak..hehe

    ReplyDelete
  8. haha aku pun jenis yg malas gak

    ReplyDelete
  9. heheheh
    pengakuan ikhlas ni
    saya adalah seorg blogger yang pemalas...org lain ada blog...saya pun sibuk laa nak ada blog jugak..bila blog dah ada dibiarkan bersawang..heheh

    ReplyDelete
  10. I'm blogger rajin.... rajin blogwalking je la.. :P

    ReplyDelete
  11. Hellioz :- Butang FB share ada dah tu.. ke share ke mana nih?

    Nurizyan Syazwani Nordin :- Blogger sempoi, kompomm.

    Azrul Hisham :- Bukan roman picisan ke?

    ♥CIK SHA♥ :- Kucin aku baru beranak weii, bulat montel lagi.


    antudegil :- Bleh jugak nak panggil blogger sengkek, hua3..

    HazluvaRa :- Suker la sangat...

    sAzUwI :- Satu spesis la nih, tapi bukan kategori terancam lagi.

    feyus :- demo kategori blogger biso. betul dok.

    velasrizal :- ko memangg, sama je ngan aku.

    Anif® :- hehehe...

    nuyue :- letak gambar awish banyak2..

    ReplyDelete
  12. Dewi Batrishya :- ye?? rajin2 la datang sini... walaupun jarang update hahaha...

    ReplyDelete
  13. i'm blogger TERBAEK...TERBAEK DARI AKU laaa...ngeee...nice entry...

    ReplyDelete
  14. Aidil Salleh :- haha kalo dah slogan macam tu memang kena wat TERBAIK lah..

    ReplyDelete
  15. Mamak, u punya sirap banyak sedap tau.. itu pasal saya minum sirap jugak..haha

    blogger awek cun tu engko la kan?

    ReplyDelete
  16. ,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
    //__l_l_,\____\,__
    l_---\_l__l---[]lllllll[]
    _(o)_)__(o)_)--o-)_)___
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    " Antara kau dan aku
    Blog ini sebagai pengantara”
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ”Maaf lama kami tak ziarah”

    uihhhhh sirap pun dah mahaiiii tau ... nasib baik tak oder air 0 ajerr....

    blog spiderman tu macam aku ajerr... terasa plak aku ni....

    ReplyDelete
  17. As salam. macam2 jenis blogger ya.

    yang last 2 smpi kena marah plak dengan mamak.hehe.

    ReplyDelete
  18. Sharkox :- Sirap mamak ada sikit masin, ko tau nape??

    Afzainizam :- elehhh malas ape, entri panjang2 penuh dengan info. Tapi rasanya patut upgrade beli domain dh kot level ko ni.

    Hanif :- Tula manusia ada mcm2 pesen..

    ReplyDelete
  19. Blogger biso? biso tu byk jenis pulok tuh...hehehe
    Tips Tambah Trafik Blog (TTTB)

    ReplyDelete
  20. Blogger yg baik adalah blogger yang jujur dan ikhlas....

    ReplyDelete
  21. blogger rajin ngapdet takde?? sebab aku ar blogger rajin ngapdet tu hehe

    ReplyDelete
  22. macam2 kerenah lagik,,,btw kena carik nih jenis yg mna,rasny dah tahu.ngrr~

    ReplyDelete
  23. Hahaha Nice man

    serious gua suka entry bergambar ni :)

    ReplyDelete
  24. wa hanye blogger y suci dan jujur wawawa

    ReplyDelete
  25. Bro Fit:- Masalahnya aku tak tau nak lukis orang rajin macam mana haha.

    saya_arief :- kita serupaaa...

    Melz :- aku pun sebenarnya malas nak taip panjang2..

    Ayeem Jemain :- Tenkiu2.

    K2r~90 :- tapi avatar ko pakai topeng, macam mana jujur tu?

    ReplyDelete
  26. bro hanya blogger santai...

    eh,

    tanpa lagi.. blogger gila trafik he..23x

    if xde aral. bro akan promote entry ini di blog bro.. nantikan la ek

    ReplyDelete
  27. Dulu aku pun gila trafik gak, skang malas nak pikir, 2 mggu skali br check trafik hehe..

    tenkiu2, susah2 je tulung promote.. nak bagi duit tak berapa ada..

    ReplyDelete
  28. hAHA. Comell. tapi blogger malas tu macam terkena. Haha

    ReplyDelete
  29. Anem arnamee :- terkena ke? sorryy naik lorryy

    woot woot :- memang pun!

    ReplyDelete
  30. aku ni tergolong dalam kategori - malas, business, gossip (skit2)
    hehe

    ReplyDelete
  31. Syzwnsrwk :=3 kategori, banyk tu!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...