Tuesday, May 22, 2012

Ramalan Facebook


"Eleh biarlah, suka-suka je pun. Kalau tak suka remove friend je lah!". Mesti ada yang kata macam ni kah3!

22 comments:

  1. Haha.. Internet & Facebook adalah motivasi untuk datang ke tempat kerja setiap hari :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. sehari tanpa facebook ibarat nasik tanpa lauk..

      Delete
  2. kalau buat ujian calon suami kat fb tu cemana plak? HAHA

    ReplyDelete
    Replies
    1. satu spesis je lah dengan apps atas tu.

      Delete
  3. tak baik tau. kerja kena jujur
    baru orang suka

    ReplyDelete
  4. Haha..fesbuk nie memang banyak ujian characteristic...

    ReplyDelete
    Replies
    1. dengan tengok gaya posting pun dah boleh agak karektor seseorang tu.

      Delete
  5. KIH KIH KIH... aku dah jarang buka Facebook... XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. takkan dah berhijrah ke friendster pulak kot.

      Delete
  6. kadang2 aku tak faham kenapa ramai minat buat apps camtu..
    c'mon, sejak bila facebook jadi ahli nujum ni? hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku lagi tak faham. agenda iluminati?

      Delete
  7. xleh nok kato apo. meme dah jadi normal ore office duk main fesbuk loning. huhuhuhuhu.

    ReplyDelete
  8. KAWAN SY SUKA BUAT CMTU.PASTU KOMEN RAMAI2xd

    ReplyDelete
    Replies
    1. semoga cita2 beliau menjadi kenyataan kikiki...

      Delete
  9. kahkahkah

    kuiz merepek macam tuh pon ramai orang pecaya

    ReplyDelete
    Replies
    1. siap penuh dengan wall dia lagi tu!

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...