Tuesday, November 22, 2011

Garu Dadaku


Tahniah Harimau Muda! Dramatik mengalahkan Shoulin Soccer.

14 comments:

  1. Nasib baik menang..

    Kalau kalah mungkin komik ini bercerita tentang harimau yang sakit kaki akibat dipatuk garuda! :D

    ReplyDelete
  2. dulu time sekolah, ada rumah sukan Garuda. Tergaru-garu.....da....

    ReplyDelete
  3. hahaha...entri ni memang terbaek!

    ReplyDelete
  4. Anif® :- Kih3 nasib baik menang..

    ♥CIK SHA♥ :- Tu lah, tak sanggup aku nak lukis kalau jadi macam tu.

    syaidatie nurdilla :- tenkiu2!

    Sicher :- Ooo ada gak letak nama hewan khayalan tu ye.

    Sandokhan :- Jangan sampai aku lukis Wenger pulak!

    cik ieda :- Terbaik, Aumm!!

    ReplyDelete
  5. bro aku letak kat page fb skuad bolasepak malaysia.. ko tgk berapa visitor ko dpt nanti..

    ReplyDelete
  6. peh peh. power betul harimau ya
    kahkah

    ReplyDelete
  7. velasrizal :- apa url page tu wei? tapi aku tak check pun berapa visitor aku hari2, wat x tahu je.

    The Sharkox :- garu daa.. (cakap kat bini)

    Abang Zam :- power!! power macam sabun kuat harimau!

    Fina Fento :- kih3 ye la kurap la kot..

    ReplyDelete
  8. Seronok tengok performance Malaysia malam tu :)

    ReplyDelete
  9. takpe takpe.. lepas nie kita garu Thailand plak.. koh koh koh

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...