Thursday, October 6, 2011

Dahulu dan Sekarang



 
   * Kalau nak kasut boleh tengok kat Abang Kasut. Cun!




10 tahun akan datang, macam mana pulak ye perubahan kat aku ni. Korang pun mesti lain daripada 10 tahun yang lepas betul tak.

26 comments:

  1. org dah berbini mcm ni la kan. :)

    ReplyDelete
  2. kau dah tua paan..

    weh, abang kasut tu cakap tima kaseh kerana promot

    ReplyDelete
  3. terurus skit,molek nmpknyer~~~hehe

    ReplyDelete
  4. wah.. bagus.. perubahan drastik bile dah berusia...

    ReplyDelete
  5. satu je yang tak berubah, dulu tak banyak rambut sekarang pun tak banyak rambut..haha

    ReplyDelete
  6. Drastik jugak perubahan ko nie bro...aku harap ko tabah. Hahahaa...

    ReplyDelete
  7. gua bile mau brubah pun taktau haha

    ReplyDelete
  8. ffffffff lama tak main game

    kalau main pun Metal Slug dalam Winkawaks. Call of Duty? menatang ape tu, biskut ke

    ReplyDelete
  9. Bertabahkah bro...bertabahlah..... Kih kih kih..

    ReplyDelete
  10. aku gamepun dah kurang.tapi dressing masih sama.tshirt kartun dengan jeans.cuma kalau time kerja kenalah formal.

    ReplyDelete
  11. peep :- Ha`ah dah memang macam ni kot kalu dah kawin.

    The Sharkox :- welkam, bab rambut aku saje je x lukis kehkehkeh3..

    laskar pelangi :- sekarang 2 kali lebih hensem!

    Tasha :- terurus la dah ada tolong uruskan..

    shafiqabdshukor :- ha`a. ko pun nanti macam ni gak kot..

    Sandokhan :- Aku cool je, maybe sebab persekitaran aku ni orang2 tua je kot.

    Qhazi :- Kalo ko suka dengan gaya sekarang tak berubah pun takpe.

    DuniakuAbstrak :- Makin matured orang puteh kata.

    Sicher :- Taklah bukan biskut, donat je.

    Aujinz :- Cool je aku..

    Alan :- haha tshirt kartun memang pat belas kali fikir sebelum pakai.


    ♥CIK SHA♥ :- Ye la dah ada orang tulung urus kan..

    ReplyDelete
  12. ko nye dulu dan skarang bih kurang same ngan aku..tp beza nye .. dulu aku dengor nasyid .. .skarang ... ~ *

    ReplyDelete
  13. feyus :- Demo la Yus pakai hoktu, kawe xdok pitih.

    JyMz :- skang Faizal Tahir betul tak.

    ReplyDelete
  14. weiii..aku rasa ko memang WAJIB sambung stdy more to multimedia...aku jeles kot weh ko kreatif gilaaa bab melukis...heeee

    ReplyDelete
  15. 10 tahun akan datang layan lagu klasik fm pulak kut. haha

    ReplyDelete
  16. Park Air : Pe barang faizal tahir ... x de class langsong... DISTURBED ah~ Metallica ke... Lordi ke... Baru ade gaye! YEAH YEAH :P

    ReplyDelete
  17. wah sekarng dah pakai jam!

    ermm..patut ler lelaki dah kawin lagik laku dr yg bujang..kehkeh.

    ReplyDelete
  18. main ngn anok lah plk samad..pe dah..kan bini doh tu

    ReplyDelete
  19. gua pun sama dlm bab lagu jiwang & jaga mkn tu, tp red alert layan smpai skang! hohoho

    Entri ini tersenarai dalam Entri Menarik Bulan Ini #4

    ReplyDelete
  20. laskar pelangi :- InsyaAllah kalu ada kemampuan..

    contengconteng :- Hehe takleh bayang layan lagu keroncong..

    JyMz :- Lordi? kena try google ni.

    kueh bakar :- bahaya statement tu. maybe sebab lebih terurus.

    Ahmad Hisyam :- Red Alert makan masa 2 3 jam tu malas tu!

    ReplyDelete
  21. hehehe. btol2. sekarang ni lebih tumpu kat bende2 serius. ^^

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...