Wednesday, September 29, 2010

Kucing Yang Membalas Dendam.






Jangan buat jahat kepada binatang, ustazah aku cakap dia akan tuntut di akhirat nanti.

Wednesday, September 22, 2010

Tak Ada Duit Diam-Diam Saja lah..





Ada duit beli, tak ada duit diam-diam saja lah.

Tuesday, September 21, 2010

Aku Seekor Beruang Yang Berhibernisasi.

Selamat Hari Raya Aidilfitri semua. Lama betul aku tak update blog ni, last post adalah 12 Mei lepas. Macam beruang yang bangun dari tidur la lebih kurang ni..

Tau tak beruang start tidur dari awal bulan Oktober, lepas tu bangun balik bulan April atau Mei. Kalau manusia tido lebih 2 hari boleh kambus terus dah..

Sekarang aku nak baca balik posting aku yang lepas-lepas. Korang yang tak pernah jenguk sini pun sila la belek-belek apa ada kat sini, kuih raya je tak ada.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...